2 bin TL 1 TB hızlı SSD önerisi

Bütçe
2K TL
Dostum bu 870 QVO SSD'ye de bakabilirsin.
Windows diski olarak kullanacaksan önermem. Ben sadece harici bir disk olarak atıyorum.

Windows diski olarak düşüneceksen. NVMe olsun dersen bu ikisine de bakabilirsin.

Elimde bir 500GB var. 1TB alıp hem Windows hem de projelerim, oyunlarımı tutarım diye düşündüm mantıklı mıdır?

Elimde bir 500GB var. 1TB alıp hem Windows hem de projelerim, oyunlarımı tutarım diye düşündüm mantıklı mıdır?

En mantıklısı hem de. Ben oyunlarımı Samsung 870 QVO 2TB'da tutuyorum. Memnunum ama yüklü dosya indirdiğimde 870 QVO tampon belleğinden olacak ki yazma hızını çok düşürüyor. Sistem diski olarak Samsung 970 Pro 512 GB SSD kullanıyorum. O yüzden ben ayırdım. Harici disk ve sistem diski olarak. Nasıl kullanacağını tam olarak bilemediğim için.

@ColdByte SN850 alın geçin, bu fiyata daha bulamazsınız. PCI-e 3.0 destekliyorsa elindeki laptop, PCI-e 3.0'a geçer. Sorun yaşamazsınız.

PCle 3.0 ise tam verimli çalışmaz diye okumuştum ama yine de Samsung'dan daha avantajlı oluyor sanırım. Teşekkürler siparişimi veriyorum o zaman

PCle 3.0 ise tam verimli çalışmaz diye okumuştum. Ama yine de Samsung'dan daha avantajlı oluyor sanırım. Teşekkürler siparişimi veriyorum o zaman.
PCIe 3.0'da alabileceği maksimum değerleri alır, verimsizlik diye bir şey olmaz. Alın geçin. Bu fiyata daha iyisi yok, bize hayırlı olsun demek düşer.

PCI-e 3.0'da alabileceği maksimum değerleri alır, verimsizlik diye bir şey olmaz. Alın geçin. Bu fiyata daha iyisi yok, bize hayırlı olsun demek düşer.

Bilgisayarım PCle 3.0 ise PCle 4 donanım tam performans vermiyor diye anladım ben. Teşekkürler herkese görüşleri için SN850'i alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı