2 bin TL bilgisayarda ve telefonda kullanmak için kablosuz kulaklık önerisi

O kulaklığı dip seste kullanmak her yiğidin harcı değil, temiz bir EQ ayarı ile %60 civarı fazlasıyla tatminkar bir kulaklık.

Bende katılıyorum, dışarı sesi anca %70'i geçince veriyor, zaten ondan fazlasını kullanırsan kulak kalmaz. Hem bilgisayar hem de telefonda kullanıyorum ve memnunum.

O zaman Q30'a bakacağız. Dışarıda ise FreeBuds 2 ile kullanmaya devam ederim. Skullcandy'nin kulak içi kulaklıkları hakkında bilginiz var mı acaba?
Eskiden çok dandik diye tabir ediliyordu ancak çevremde kullanan 1 kişi vardı o da baya memnunum diyordu. Kaliteyi üst düzeye çıkartmışlar bu günlerde. Şahsi deneyimim yok modelden modele kalite farkı olabilir.

Eskiden çok dandik diye tabir ediliyordu ancak çevremde kullanan 1 kişi vardı o da bayağı memnunum diyordu. Kaliteyi üst düzeye çıkartmışlar bu günlerde. Şahsi deneyimim yok modelden modele kalite farkı olabilir.

Teşekkür ederim.

720 çok büyük geldi gözüme. Sporda da kullanacağım için rahatsız edici gibi 520 gibi olanlar daha makul duruyor.
H30i nasıldır peki sizce? O biraz daha ufak duruyor ve 520BT ile boyutları hemen hemen aynı galiba? Son olarak H30i mi yoksa 520BT mi?

520BT de H30i de kulak pedleri kulağın üstüne gelen modeller. Yani kulağı tam içine almıyorlar. Uzun kullanımda dış kulak ağrısı, konforsuzluk yaşarsınız. Normale göre boyut olarak küçük olduklarından ses kalitesi ve yalıtımda da iyi değiller. Tavsiyem kulakları içine alan bir model almanız.

Ben hem bilgisayar hem de telefonda kullanmak için JBL 720 BT kullanıyorum.
Fiyatı 2500 bütçenin biraz üstünde fakat ses kalitesi harika.

Ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bir tık daha ayrıntılı bir şekilde kulaklık hakkında yorum yapabilir misiniz? PC'de Bluetooth gecikmesi film ve müziklerde belirgin oluyor mu? Kablolu şekilde kullanımda seste kalitesizleşme veya ses şiddetinde azalma yaşıyor musunuz? Kulak boyutlarından dolayı sığmama, belirli bir süre sonra ağrı gibi durumlar ile karşılaştınız mı? Suni deri kulak pedleri terletiyor mu veya havalar ısınınca terletir hissiyatı yaşıyor musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı