Bu 2 kol arasındayım, bütçe maksimum 2 bin TL. ATK Battle Axe alacaktım bir türlü stok gelmiyor. 8BitDo falan önermeyin renk seçenekleri berbat. Siyah bir kol bakıyorum. @Katipke
Bence bigbig won hale hall alınabilir hocam bunlar yerine. Stick analyzer nasıl kullanılır bilmediğimden machenike'in tmr sticklerini test edememiştim ve kol çok ortalama gelmişti bana. Malzeme kalitesini de çok sevmemiştim. Gale hall bakabilirsiniz bence
Bence BIGBIG WON hale Hall alınabilir hocam bunlar yerine. Stick analyzer nasıl kullanılır bilmediğimden Machenike'in tmr sticklerini test edememiştim ve kol çok ortalama gelmişti bana. Malzeme kalitesini de çok sevmemiştim. Gale Hall bakabilirsiniz bence
Shooter 3 düşünüyorum hocam ağırlıklı olarak, hem görüntü hem de benim için. Hikayeli oyunlar oynuyorum bu yüzden öyle ince ayarlar benim için önemli değil rahatlık daha önemli. Shooter 3'te rahat deniliyor.
Shooter 3 düşünüyorum hocam ağırlıklı olarak, hem görüntü hem de benim için. Hikayeli oyunlar oynuyorum bu yüzden öyle ince ayarlar benim için önemli değil rahatlık daha önemli. Shooter 3'te rahat deniliyor.
Bu 2 kol arasındayım, bütçe maksimum 2 bin TL. ATK Battle Axe alacaktım bir türlü stok gelmiyor. 8BitDo falan önermeyin renk seçenekleri berbat. Siyah bir kol bakıyorum. @Katipke