2 bin TL bütçeye Fantech shooter 3 vs machenike G1 Pro

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Bu 2 kol arasındayım, bütçe maksimum 2 bin TL. ATK Battle Axe alacaktım bir türlü stok gelmiyor. 8BitDo falan önermeyin renk seçenekleri berbat. Siyah bir kol bakıyorum. @Katipke

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bigbig won hale hall alınabilir hocam bunlar yerine. Stick analyzer nasıl kullanılır bilmediğimden machenike'in tmr sticklerini test edememiştim ve kol çok ortalama gelmişti bana. Malzeme kalitesini de çok sevmemiştim. Gale hall bakabilirsiniz bence

Hocam olmadı 300 TL fazlaya bu var.

Bu bütçeye çıkarsam gider GameSir supernova alırım.

Bence BIGBIG WON hale Hall alınabilir hocam bunlar yerine. Stick analyzer nasıl kullanılır bilmediğimden Machenike'in tmr sticklerini test edememiştim ve kol çok ortalama gelmişti bana. Malzeme kalitesini de çok sevmemiştim. Gale Hall bakabilirsiniz bence

Shooter 3 düşünüyorum hocam ağırlıklı olarak, hem görüntü hem de benim için. Hikayeli oyunlar oynuyorum bu yüzden öyle ince ayarlar benim için önemli değil rahatlık daha önemli. Shooter 3'te rahat deniliyor.

Bu bütçeye çıkarsam gider GameSir supernova alırım.

Arada 300 TL daha oynuyor o yüzden önermekten çekindim.

Shooter 3 düşünüyorum hocam ağırlıklı olarak, hem görüntü hem de benim için. Hikayeli oyunlar oynuyorum bu yüzden öyle ince ayarlar benim için önemli değil rahatlık daha önemli. Shooter 3'te rahat deniliyor.

Shooter 3 alınabilir. ATK daha iyi bence ama shooter 3 de üzmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı