2 bin TL Elektronik diş fırçası önerisi

yusuf10661

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 1-2 bin arası günlük kullanıma uygun elektrikli bir diş fırçası bakıyorum. Kullanıp önerebileceğiniz veya şuna bak dediğiniz model marka varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, 1-2 bin arası günlük kullanıma uygun elektrikli bir diş fırçası bakıyorum. Kullanıp önerebileceğiniz veya şuna bak dediğiniz model marka varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Her gün bunu kullanıyorum önceden düz diş fırcası kullanmama rağmen her kullanışta aradaki farkı temizliği hissediyorum. Belki psikolojiktir ama beni daha çok diş fırçalamaya teşvik ediyor.

Her gün bunu kullanıyorum önceden düz diş fırcası kullanmama rağmen her kullanışta aradaki farkı temizliği hissediyorum. Belki psikolojiktir ama beni daha çok diş fırçalamaya teşvik ediyor.

Ben de bunu tavsiye etmeye gelmiştim ki hocam benden önce davranmış. Aralık sonuna doğru indirime girme ihtimali var, indirimle birlikte alırsanız tadından yenmez.

Teşekkürler hocam. Başlığını istediğimiz türde alıp takabiliyor muyuz yoksa sabit başlık mı? Kaç ayda değişitiriyorsunuz?

Teşekkürler hocam. Başlığını istediğimiz türde alıp takabiliyor muyuz yoksa sabit başlık mı? Kaç ayda değişitiriyorsunuz?

Kendilerine göre 3 ayda bir değiştirmeniz gerekiyor ama bana göre bu süre biraz az söylenmiş gibi. Değiştirmeniz gerektiğinde üstündeki rengin solmasından anlayabiliyorsunuz. Sabit başlık değil, istediğiniz başlığı takabilirsiniz ama bana göre başlıklar biraz hurafe gibi. Üstünde olanı gerektiğinde alın yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı