Kablolu 8kAnladım hocam teşekkür ederim ve MCHOSE kendi sitesinde dediğiniz gibi 4K Max ama Gaming gende nedense 8K yazıyor.
Kablolu 8kAnladım hocam teşekkür ederim ve MCHOSE kendi sitesinde dediğiniz gibi 4K Max ama Gaming gende nedense 8K yazıyor.
Merhaba 2 bin TL ve altı mouse öneriniz var mı belki üstüne cikabilirim FPS oyunları oynuyorum Valorant CS MC hepsine uygun mouse önerirseniz sevinirim.
El ölçüm ve tutuş şeklin nedi.
El ölçüm ve tutuş şeklin nedir?
Claw.
Fantech Helios II.
Palm.
MCHOSE A5 Ultra (elin küçükse)
Darmoshark M3 Pro Max (elin büyükse)
Claw.
Fantech Helios II.
Palm.
MCHOSE A5 Ultra (elin küçükse)
Darmoshark M3 Pro Max (elin büyükse)
Kablolu 8K.
Hocan bende ayni dusunuyorum a5 ultra icib ama yapilir sanirim eger alirsan yazarmisin yapiliyormuWxe R1 var o nasıl MC debilm.
Elim küçük şu an Razer DeathAdder Essential kullanıyorum bilekden tutuyorum galiba.
MC'de falan dragclick oluyor mu MCHOSE de.
MC'de falan dragclick oluyor mu MCHOSE de?
Güzel değil mi şarkı kaç saat gider gecikme olur mu?
Darmoshark M3 Pro MaxWxe R1 var o nasıl MC debilm.
Elim küçük şu an Razer DeathAdder Essential kullanıyorum bilekden tutuyorum galiba.
MC'de falan dragclick oluyor mu MCHOSE de.
MC'de falan dragclick oluyor mu MCHOSE de?
Güzel değil mi şarkı kaç saat gider gecikme olur mu?
Hocan bende ayni dusunuyorum A5 Ultra icib ama yapilir sanirim eger alirsan yazar misin yapiliyor mu?
Darmoshark M3 Pro Max.
Ve hocam A5 yerine bunu oneririm sensoru cok daha kaliteli ama 300 TL daha pahali.
Hocam adamın eli küçükmüş siz 13 cm mouse Öneriyorsunuz.Hocan bende ayni dusunuyorum a5 ultra icib ama yapilir sanirim eger alirsan yazarmisin yapiliyormu
Darmoshark M3 Pro Max
Ve hocam a5 yerine bunu oneririm sensoru cok daha kaliteli ama 300 tl daha pahali.
Hocam adamın eli küçükmüş siz 13 cm mouse öneriyorsunuz.
13 cm kucuk zaten hocam buyuk mouseler 18 cm e kadar cikiyor.
Hocam 13-15 cm arası büyük oluyor. 15 üzeri mouse yok neredeyse zaten. Arkadaşın eli 18 üzeri değilse Darmoshark büyük gelir MCHOSE varken. Lütfen rastgele öneri yapmayın.
Ne almalıyım elim bayağı küçük.
KÜÇÜKHocam 13-15 cm arası büyük oluyor. 15 üzeri mouse yok neredeyse zaten. Arkadaşın eli 18 üzeri değilse Darmoshark büyük gelir MCHOSE varken. Lütfen rastgele öneri yapmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.