2 Bin TL farkla Wi-Fi anakart almaya değer mi?

Michael_Kaiser

Centipat
Makaleler
1
Yer
VDNKh
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070 Tİ SUPER
R5 7500F
Biostar x3d pro
XPG Lancer Blade 16 GB
Aigo Liquid DCS360
Zoko Amiral
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007
Philips Evnia 27M2N3501PA/00,
ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition
ND75 Mekanik klavye
Meslek
Web Developer
Ya Wi-Fi'lı anakart alacağım ya da internet sağlayıcısı alacağım. 2 bin TL fark vermeye değer mi Wi-Fi'lı anakart için? Bir de A serisi anakartlar nasıldır, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Wi-Fi'lı anakart alacağım ya da internet sağlayıcısı alacağım. 2 bin TL fark vermeye değer mi Wi-Fi'lı anakart için? Bir de A serisi anakartlar nasıldır, alınır mı?
Değer. Zaten kaliteli, harici PCI-e x1 Wi-Fi kartlarına bakıldığında takribi olarak 1.5-2 bin civarlarından başlıyor. Aynı kapıya çıkıyor desek yeridir. USB'yi zaten önermiyorum.

Eğer overclock yapılmayacaksa A serisi anakart alınabilir, diğer türlü en az B serisi chipset öneririm.

Değer. Zaten kaliteli, harici PCI-e X1 Wi-Fi kartlarına bakıldığında takribi olarak 1.5-2 bin civarlarından başlıyor. Aynı kapıya çıkıyor desek yeridir. USB'yi zaten önermiyorum.

Eğer overclock yapılmayacaksa A serisi anakart alınabilir, diğer türlü en az B serisi chipset öneririm.

Bana bunu önermişlerdi https://www.hepsiburada.com/kingbos...0-1300-mbps-wireless-adaptor-pm-HBC00003H5O0G Ben 2 Bin TL fark vermeyi hiç istemiyorum bilmiyorum düşüneceğim

Hocam 2K ben vermezdim açıkçası evimde modem yok abim çöktüğünden modeme ona rağmen önermem ufak tefek farklarla gecebildigin modeller var onlara lafım yok ama ayni anakartın Wi-Fi hali icin 2K ise değmez daha üst modelse olabilir a serisi idarelik diyemem daha çok benim işim yok minimum parayla çıkayım diyenler ama B650MT ile çoğu A620 anakart aynı fiyat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı