2 bin TL fiber modem önerisi

iXxE

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, Türk Telekom üzerinden 50Mbps fiber internet kullanıyorum. 2025 yılında taahhüt bitiyor. 100Mbps internete geçeceğim. Modem 6 metre uzak olan salonda çekmiyor arada duvarlar var. Bana modem önerisinde bulunabilir misiniz?

50 Mbps fiber internet değil, VDSLdir. Dolayısıyla gerçek fibere geçerseniz yeni modem almanız gerekecek; ama bazı İSSler kendi verdikleri modemleri kullanmanızı şart koşuyor, yani isteseniz de başka modem kullanamazsınız.

50 Mbps fiber internet değil, VDSLdir. Dolayısıyla gerçek fibere geçerseniz yeni modem almanız gerekecek; ama bazı İSSler kendi verdikleri modemleri kullanmanızı şart koşuyor, yani isteseniz de başka modem kullanamazsınız.
Türk Telekom uygulamasına girdiğimde 50mpbs limitsiz fiber internet yazıyor hocam?

Türk Telekom uygulamasına girdiğimde 50Mbps limitsiz fiber internet yazıyor hocam?

Biliyorum da, sözde adam kandırıyorlar. Tarifelerde "16 Mbps'den 1000 Mbps'e Kadar Fiber Hız Seçenekleri" yazıyor; 16 Mbit ADSL, 24 Mbit VDSL, 50 Mbit büyük ihtimalle VDSL, 100 Mbit'ten itibaren fiberdir. Ben böyle olduğunu düşünüyorum. Zaten elinizdeki modemi incelerseniz görürsünüz. Marka ve modelini yazarsanız özelliklerine bakalım.

Biliyorum da, sözde adam kandırıyorlar. Tarifelerde "16 Mbps'den 1000 Mbps'e Kadar Fiber Hız Seçenekleri" yazıyor; 16 Mbit ADSL, 24 Mbit VDSL, 50 Mbit büyük ihtimalle VDSL, 100 Mbit'ten itibaren fiberdir. Zaten elinizdeki modemi incelerseniz görürsünüz. Marka ve modelini yazarsanız özelliklerine bakalım.
Model:Archer C5v AC1200 Wireless Dual Band Gigabit VoIP Router

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı