Bu uygunmudur sizin için.2 bin TL'ye kadar kesinlikle kablolu. Genelde palm grip tutuş şekli kroniksiz fare önerisi.
2 bin TL'ye kadar kesinlikle kablolu. Genelde palm grip tutuş şekli kroniksiz fare önerisi.
Düz mouse ilk tercihim olurdu bu şekli pek sevemedim hocam.Bu uygun mudur sizin için.
![]()
Logitech G402 Hyperion Fury Mouse
Logitech G402 Hyperion Fury Mouse 910-004068 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu uygunmudur sizin için.
![]()
Logitech G402 Hyperion Fury Mouse
Logitech G402 Hyperion Fury Mouse 910-004068 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kablosuz değil hocam kablolu istiyorum.Darmoshark M3S Pro. Kablosuzu neden tercih ediyorsunuz?
Düz mouse ilk tercihim olurdu bu şekli pek sevemedim hocam.
Kablosuz değil hocam kablolu istiyorum.
alışkanlık bütçe gecikme süresi pil ömrü gibi etkenlerden dolayı hocam.Pardon hocam. Kabloluyu neden tercih ediyorsunuz?
Alışkanlık bütçe gecikme süresi pil ömrü gibi etkenlerden dolayı hocam.
Alışkanlık bütçe gecikme süresi pil ömrü gibi etkenlerden dolayı hocam.
Yeni nesil mouselarda gecikme kablosuz 0 hocam. Bütçe olarak gayet iyi fareler var kablosuz önerdiğim gibi. Pil ömrü de 4-5 yıl dayanıyor bataryası. Şarjı da 1-2 haftada biter. Şarj olması da kablo ile oluyor şarj olurkende çalışabiliyor. 1 saat falan sürüyor %100 şarj olması. Bu bütçeye kablolu fareler biraz kötü.
VXE R1 bütçenizi pek kısmadan alınabilir.Peki bütçe olarak bir tık altına inebilir misiniz? 2K maksimum olarak düşünmüştüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.