Merhaba! Sizlerden kablosuz oyuncu mouse önerisi istiyorum.
• Bütçe: 2000₺ (maksimum.)
• Tutuş türü: Her türlü tutuşa adapte olabilirim.
Değerli önerilerinizi bekliyorum, iyi sosyaller dilerim.![]()
Hocam aklımı okudunuz valla bu mouse'u almak gayet mantıklı bir tercih.Mümkünse bu çok iyi olur hocam.
Artmazsa.![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mümkünse bu çok iyi olur hocam.
Artmazsa.![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
![]()
Yaklaşık 500 bilemediniz 1000₺ kadar arttırabilirim hocamBütçeyi en fazla ne kadar arttırabilirsiniz?
Mümkünse bu çok iyi olur hocam.
Artmazsa.![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
![]()
Hocam aklımı okudunuz valla bu mouse'u almak gayet mantıklı bir tercih.
Eğer 500 tl falan arttırabilirseniz bu da gayet güzel bir tercih.![]()
İsmi bilindik; Trendyol,hepsiburada vs. sitelerden almak istiyorsanız bu mouse'da tercih edilebilir ama üsttekiler tercihimdir.![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
Ajazz AJ139 Pro Kablosuz Oyuncu Mouse Paw 3395 26000 DPI - Fiyatı, Yorumları
Ajazz AJ139 Pro Kablosuz Oyuncu Mouse Paw 3395 26000 DPI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocalarım önerileriniz için teşekkür ederim fakat müsadenizle bir soru daha sormak istiyorum.VXE mad r stoku bitmiş galiba hocam, VGN VXE MAD R büyük fare PAW3950 sensörü çift mod kablosuz oyun fare 8K düÅük gecikme 36gram hafif fareler PC aksesuarları - AliExpress 7 burada var ancak Türkiye'ye teslimatı var mı bilmiyorum.
Bunun dışında size katılıyorum hocam.
Yaklaşık 500 bilemediniz 1000₺ kadar arttırabilirim hocam.
Hocalarım önerileriniz için teşekkür ederim fakat müsadenizle bir soru daha sormak istiyorum.
- Razer, SteelSeries, Logitech gibi markalar bu fiyat bandında tercih edilemez mi?
logitech (belki) tercih edilebilir ama yinede önerdiğimiz mouse'lar logitech'ten çok çok daha kaliteli. İllaki bilindik marka alıcağım diyorsanız logitech alabilirsiniz razer'ın bazı modelleri kronik sorunlu diye duydum zaten. Steelseries'te pek mantıklı bir tercih değil.Yaklaşık 500 bilemediniz 1000₺ kadar arttırabilirim hocam
Hocalarım önerileriniz için teşekkür ederim fakat müsadenizle bir soru daha sormak istiyorum.
- Razer, SteelSeries, Logitech gibi markalar bu fiyat bandında tercih edilemez mi?
Paylaştığım ürünler daha iyi hocam sadece Türkiye'de popüler değil mad r stoku bitmesi üzücü oldu yurt dışından alırsanız gümrüğe takılabilir Darmoshark M3S Pro alabilirsiniz.
İlginiz ve alâkanız için çok teşekkür ederim hocalarım. Uzun süredir mouse piyasasıyla aram olmadığı için saydığım markaları hâlâ iyi zannediyordum. Emeğinize sağlık!logitech (belki) tercih edilebilir ama yinede önerdiğimiz mouse'lar logitech'ten çok çok daha kaliteli. İllaki bilindik marka alıcağım diyorsanız logitech alabilirsiniz razer'ın bazı modelleri kronik sorunlu diye duydum zaten. Steelseries'te pek mantıklı bir tercih değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.