2000 TL kablosuz oyuncu mouse önerisi

Bütçe
2000
Yaptığım öneriye bu daha iyi, şu kampanyayla şu kadara geliyo diye ılımlı bir tonda gelsen olumlu hatta belki muhteşem atardım gönderine. Sen direkt bağenmedim atıp sonra da hahaha ya çevirip önermeyin artık, fiyatını hak etmiyor diye bodoslama geliyorsun. Sorun senin üslubunda yani.

3000 veririm 3 ay sonra da 1000 lira iademi alırım 2000e gelir diyebiliyosa gladius 3 aimpoint alsın zaten. 1000 lira iade kampanyasının şartlarında başka Asus kampanyalarıyla birleştirilemez diyor. Dediğin arkadaş da 500 tlyi değil 30 euro olan gamesplanet kodunu istemiş alamamış. Kampanya adında veya geçtiği için arkadaşın 500 tl iade alma ihtimali benim cumhurbaşkanı olma ihtimalim gibi bir şey.

Bu sadece ihtimal, Asus şartları güncelleyip bir kişi aynı ürünle tek bir kampanyaya başvurabilir. Aynı ürünle birden fazla kampanyaya yapılan tüm başvurular geçersiz sayılacaktır derse nolacak? Buyur cenaze namazına. Koşullarda değişiklik, kampanyayı erken sonlandırma vs. hakkı var sonuçta. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak deyiminin gerçekleşme ihtimalini düşünüp bu tür durumlarda hiç riske girmez sadece 1000 lira iadeye başvururdum ben. 3 ay sonra 1000 lira iademi alırdım mouse da bana 2000e gelmiş olurdu.
Bodoslama girmiş olabilirim. Haklısınız. Normalde yapmadığım bir şey.
Fakat önerinizi beğenmediğimde ne atayım? İnanılmaz mı atayım?

O kadar zor değil. Mouse 1916TL'ye geliyor 3000 veririm vs. diye lafı dolandırmaya gerek yok. Mouse'un fiyatı 1916TL işte neyi zorluyoruz anlamadım.

Ayrıca o arkadaş bazında konuştum ben. İlla kampanyaları birleştirecekte demedim. 1916TL'ye de alabilir.
Her türlü bütçe dahilinde oluyor. 1 inceleme atsa yetiyor. Asus'un şartları güncelleyip güncellememesi onu ilgilendirmez.

Riske girsin de demedim sonuçta. Tekrar söylüyorum 1033TL iade alsa bile bütçe dahilinde oluyor zaten.

Ben g305 kullanıyorum iş yerimde.
Kasım ayında satın almıştım içinde duracell pil vardı şu an hala kullanıyorum.
Güç tasarrufu modu ve oyun modu var istediğini seçebilirsin.
Ve çok sade ve şık duruyor.
pili ne zaman biticek diye bekliyorum aylardır :D.
hocam onu ekstradan koydum listeye almayı düşünmüyorum herkes g305 konuşmuş bilsem hiç koymazdım

Bodoslama girmiş olabilirim. Haklısınız. Normalde yapmadığım bir şey.
Fakat önerinizi beğenmediğimde ne atayım? İnanılmaz mı atayım?

O kadar zor değil. Mouse 1916TL'ye geliyor 3000 veririm vs. diye lafı dolandırmaya gerek yok. Mouse'un fiyatı 1916TL işte neyi zorluyoruz anlamadım.

Ayrıca o arkadaş bazında konuştum ben. İlla kampanyaları birleştirecekte demedim. 1916TL'ye de alabilir.
Her türlü bütçe dahilinde oluyor. 1 inceleme atsa yetiyor. Asus'un şartları güncelleyip güncellememesi onu ilgilendirmez.

Riske girsin de demedim sonuçta. Tekrar söylüyorum 1033TL iade alsa bile bütçe dahilinde oluyor zaten.
Ben bütçe dışında demedim ki iki kampanyaya birden başvurmanın riskli olabileceğini söyledim. Şartların güncellenmesi kampanyaya başvuran herkesi ilgilendirir. Kampanya başvuru süreci bitmeden alabiliyorsa bunu alsın zaten. Bende mouse alacak olsam o bütçede bunu alırım.

hocam onu ekstradan koydum listeye almayı düşünmüyorum herkes g305 konuşmuş bilsem hiç koymazdım
Ben aldığımda 300 lira civarıydı o mouse. Bende o sıra 350 400 bandına kablosuz mouse arıyordum. Hemen herkes de g305 öneriyordu o zamanlar. Ben de bu kadar kişi öneriyorsa iyidir deyip aldım. Başlarda ilk 4 5 ay pek bi sıkıntı yoktu. Zaman geçtikçe mouse sapıtmaya, teklemeye, takılmaya başladı. Ben oyunları klavye mouse ile oynayan biri olsaydım 6. ayda çöpe atmıştım o mouseu. Şu an evde duruyor. Bulunduğum yerde alabileceğim en iyi mouse philips olduğu için nolur nolmaz acil mouse ihtiyacım olursa diye atmadım. 1 sene sonra nerdeyse 3 katı pahalı olan m800e geçme sebebim de g305tir. Ama kampanya sayesinde bütçe aralığına geldiği için gladius 3 aimpoint al alacaksan. M800den iyi o.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı