alihanakman6
Megapat
Bu kasa çok sağlam bir kasa ileride alacağım kasa ya Lian Li olurdu ya da bu bütçenize de uygun inceleyim derim.
Corsair 4000D
Fena durmuyor da 7kg nedir ya.
Bu kasa çok sağlam bir kasa ileride alacağım kasa ya Lian Li olurdu ya da bu bütçenize de uygun inceleyim derim.
Corsair 4000D
Boş hali 7kg baya ağır ama çok güzel bir kasa. En önemli özelliği kablolama yaparken tamamen özgür olmanız o kadar güzel dizayn etmişler ki kabloları nerdeyse tamamen saklayabiliyorsunuz ve arka tarafa sıkıştır geç gibi olmuyor bu arka tarafta tamamen düzenli oluyor videolarını izleyebilirsiniz çok beğendiğim bir kasadır.Fena durmuyor da 7kg nedir ya.
Mid Tower kasalar küçük değil kurarkende çok zorluk çekmezsin, mini ITX kasalar o kategoriye giriyor daha çok.
Nays App ile alırsan 1649 TL, mesh olmasa da çoğu mesh kasadan daha iyi soğutuyor. Ayrıca çok kaliteli. Fiyatı genelde 2700 TL civarı.
Nays App ile alırsan 1349 TL. İki adet 200mm fanı ve mesh yapısı var. Soğutma olarak çok iyidir. Bu fiyatta daha iyi soğutabilen bir kasa yok, ama LANCOOL II'ye övgü olarak bunun kadar iyi soğutuyor o da.
1685 TL.
![]()
Phanteks Eclipse P360a D-rgb Aydınlatmalı Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower Atx Bil. Kasası Siyah - Fiyatı, Yorumları
Phanteks Eclipse P360a D-rgb Aydınlatmalı Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower Atx Bil. Kasası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1905 TL.
![]()
PHANTEKS Eclipse P400A MESH DRGB TEMPERED GLASS (PHÂEC400ATG_DBK01) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P400A MESH DRGB TEMPERED GLASS (PHÂEC400ATG_DBK01) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Hepsi soğutma olarak çok iyi. Benim direkt tüm PC kasaları içinde favorim P400A, ama LANCOOL II bu fiyatta bayağı cazip. Hepsi alınabilir.
Sadece 2 adet fanla geliyor bu değmez.
Lian Li kasa konusunda en markalardan bir tanesi, türkiye de her ne kadar çok bilinmese de yurt dışında baya tutuyor ve seviliyor. Ben olsam Lian Li alırdım ama türkiye fiyatları abartı pahalı şu anda, 4000D hem şık hem de soğutma performansı iyi seçim sizin ilk tercihim Lian Li ikinci tercihim 4000D olurdu benim. Ha bir de söylemeyi unuttum 4000D ağır olmasının sebebi malzemesinin hiç plastik bulundurmaması ve temperli camları kalın olduğu için diye biliyorum. Bu sayede kasa gayet sessiz ve serin çalışıyor.Corsair 4000D GT 301 Lian Li ve P400 güzel duruyor da anlamadığım Lian Li 4000Dden iyi mi aralarında çok kilo farkı var garip geldi ayrıca Lian Li çok iyi soğutacakmış gibi durmuyor emin miyiz?
Lian Li kasa konusunda en markalardan bir tanesi, Türkiye de her ne kadar çok bilinmese de yurt dışında bayağı tutuyor ve seviliyor. Ben olsam Lian Li alırdım ama Türkiye fiyatları abartı pahalı şu anda, 4000D hem şık hem de soğutma performansı iyi seçim sizin ilk tercihim Lian Li ikinci tercihim 4000D olurdu benim. Ha bir de söylemeyi unuttum 4000D ağır olmasının sebebi malzemesinin hiç plastik bulundurmaması ve temperli camları kalın olduğu için diye biliyorum. Bu sayede kasa gayet sessiz ve serin çalışıyor.
4000D Airflow iyi düz 4000D soğutma konusunda kötü, GT301'de fiyatını haketmiyor ve küçük bir kasa. Ve evet Lian Li Lancool II mesh olmamasına rağmen gayet iyi soğutuyor, P400A ve Lancool II incelemelerini aşağıya bırakıyorum izledikten sonra karar verirsin.Corsair 4000D GT 301 Lian Li ve P400 güzel duruyor da anlamadığım Lian Li 4000Dden iyi mi aralarında çok kilo farkı var garip geldi ayrıca Lian Li çok iyi soğutacakmış gibi durmuyor emin miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.