2 bin TL kasa önerisi

Bütçe
1500-2000
Fena durmuyor da 7kg nedir ya.
Boş hali 7kg baya ağır ama çok güzel bir kasa. En önemli özelliği kablolama yaparken tamamen özgür olmanız o kadar güzel dizayn etmişler ki kabloları nerdeyse tamamen saklayabiliyorsunuz ve arka tarafa sıkıştır geç gibi olmuyor bu arka tarafta tamamen düzenli oluyor videolarını izleyebilirsiniz çok beğendiğim bir kasadır.

Mid Tower kasalar küçük değil kurarkende çok zorluk çekmezsin, mini ITX kasalar o kategoriye giriyor daha çok.

Nays App ile alırsan 1649 TL, mesh olmasa da çoğu mesh kasadan daha iyi soğutuyor. Ayrıca çok kaliteli. Fiyatı genelde 2700 TL civarı.

Nays App ile alırsan 1349 TL. İki adet 200mm fanı ve mesh yapısı var. Soğutma olarak çok iyidir. Bu fiyatta daha iyi soğutabilen bir kasa yok, ama LANCOOL II'ye övgü olarak bunun kadar iyi soğutuyor o da.

1685 TL.

1905 TL.

Hepsi soğutma olarak çok iyi. Benim direkt tüm PC kasaları içinde favorim P400A, ama LANCOOL II bu fiyatta bayağı cazip. Hepsi alınabilir.

Sadece 2 adet fanla geliyor bu değmez.

Corsair 4000D GT 301 Lian Li ve P400 güzel duruyor da anlamadığım Lian Li 4000Dden iyi mi aralarında çok kilo farkı var garip geldi ayrıca Lian Li çok iyi soğutacakmış gibi durmuyor emin miyiz?

Corsair 4000D GT 301 Lian Li ve P400 güzel duruyor da anlamadığım Lian Li 4000Dden iyi mi aralarında çok kilo farkı var garip geldi ayrıca Lian Li çok iyi soğutacakmış gibi durmuyor emin miyiz?
Lian Li kasa konusunda en markalardan bir tanesi, türkiye de her ne kadar çok bilinmese de yurt dışında baya tutuyor ve seviliyor. Ben olsam Lian Li alırdım ama türkiye fiyatları abartı pahalı şu anda, 4000D hem şık hem de soğutma performansı iyi seçim sizin ilk tercihim Lian Li ikinci tercihim 4000D olurdu benim. Ha bir de söylemeyi unuttum 4000D ağır olmasının sebebi malzemesinin hiç plastik bulundurmaması ve temperli camları kalın olduğu için diye biliyorum. Bu sayede kasa gayet sessiz ve serin çalışıyor.

Lian Li kasa konusunda en markalardan bir tanesi, Türkiye de her ne kadar çok bilinmese de yurt dışında bayağı tutuyor ve seviliyor. Ben olsam Lian Li alırdım ama Türkiye fiyatları abartı pahalı şu anda, 4000D hem şık hem de soğutma performansı iyi seçim sizin ilk tercihim Lian Li ikinci tercihim 4000D olurdu benim. Ha bir de söylemeyi unuttum 4000D ağır olmasının sebebi malzemesinin hiç plastik bulundurmaması ve temperli camları kalın olduğu için diye biliyorum. Bu sayede kasa gayet sessiz ve serin çalışıyor.

Bu nasıl 3.2K ya satılıyor 1.7'ye düşmüş.

4000D Airflow iyi düz 4000D soğutma konusunda kötü, GT301'de fiyatını haketmiyor ve küçük bir kasa. Ve evet Lian Li Lancool II mesh olmamasına rağmen gayet iyi soğutuyor, P400A ve Lancool II incelemelerini aşağıya bırakıyorum izledikten sonra karar verirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı