2 bin TL klavye önerisi

Bütçe
2000

tunahn_vrl

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 3.60ghz
2x8 gb 3000mhz ram
rtx4060 8gb 128 bit
1tb samsung 970 evo m2 ssd
Thermaltake 650w psu
165hz 1ms WARP Monitör
Rampage Ally K11
Razer Deathadder Essential
Hocalarım bende Rampage'in rezil %65 bir klavyesi var. Keşke almasaydım pişmanım. Değiştireceğim. 2000TL bütçem var bu maksimum bütçem daha fazla çıkmaz. Klavye beyaz ise red switch siyah ise blue switch olursa sevinirim. Klavyenin siyah ve blue switch olması benim için daha iyi olur. Tabii sağlam bir modelse beyaza hayır demem. Gamepower Eva 7 blue switch modelini beğendim fakat dandik olarak mimlenmiş bir marka bir de klavye kablosuz alınır mı? Bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Not: Klavye kablolu kablosuz olabilir fark etmez ama kesinlikle en az %75 olmalı. F tuşları kesinlikle olmalı.

Son düzenleme:

Güzel bir klavye fakat setup'ıma uymaz büyük ihtimalle mor ağırlıklı çünkü klavye. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Hocam mebranada düşmeyelim ya

Güzel bir klavye fakat setup'ıma uymaz büyük ihtimalle mor ağırlıklı çünkü klavye. Yine de öneriniz için teşekkürler.

Hocam mebranada düşmeyelim ya
G75 pro'nun bembeyaz modeli mevcut. Siyahı da var.

Son düzenleyen: Moderatör:

2. linki şimdi fark ettim bu olabilir aslında bütçemi artırabilirsem değerlendiririm teşekkürler

G75 pro'nun bembeyaz modeli mevcut. Siyahı da var.

O linki fark etmedim hocam Royal Kludge R75'i gördüm o uymaz bana.

FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE) manyetik switch. Bu fiyatta başka klavye bakmanıza gerek yok düşünmeden alabilirsniz eğer çok az bütçe artıyorsa W60 da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…