2 bin TL klavye önerisi

Bütçe
2000
Son düzenleme:
Gamepower Eva 7 nasıl arkadaşlar alınır mı sizce?

Havit Gamenote KB884L
Havit Gamenote KB885L
Gamepower Eva 3
Gamepower Eva 7
Hangisini almalıyım bayağı araştırdım bunlardan birini alacağım hesaplı fiyatlar Eva 5'i de ekleyecektim fakat onunla Eva 3 arasında pek fark yok diye eklemedim Eva 7 alasım var fakat size de sorayım dedim.

Gamepower çok iyi bir tercih olmas kendi switchleri kalitesiz. Hocam yeriniz varsa % 100 baksanız daha iyi olur kendi önerim %75 klavyelerde iyi modeller pahalı talep çok olduğu için

Gamepower çok iyi bir tercih olmas kendi switchleri kalitesiz. Hocam yeriniz varsa % 100 baksanız daha iyi olur kendi önerim %75 klavyelerde iyi modeller pahalı talep çok olduğu için

Yer var hocam %100'de olur fakat bu Eva 7 modelinde switchler daha hassas ve sağlam üretilmiş çok fazla öven var ondan sordum.

Yer var hocam %100'de olur fakat bu Eva 7 modelinde switchler daha hassas ve sağlam üretilmiş çok fazla öven var ondan sordum.

Hocam gamepoweran kendi switchi. Hiçbir testi vs yok marka zaten iyi ürünlere sahip değil. Yan klavye olarak Redragon brahma optik mekanik var ben memnunum oyunlarda da güzel ama stok yok. Gamepower'ı çalışanları bile bilmiyor geçen kavga edecektim. Havit tercih edilebilir. Kalitesiz blue switch çok kötü oluyor hissiyat açısından, Outemu blue swtich bile aşırı kötü.

Hocam gamepoweran kendi switchi. Hiçbir testi vs yok marka zaten iyi ürünlere sahip değil. Yan klavye olarak Redragon brahma optik mekanik var ben memnunum oyunlarda da güzel ama stok yok. Gamepower'ı çalışanları bile bilmiyor geçen kavga edecektim. Havit tercih edilebilir. Kalitesiz blue switch çok kötü oluyor hissiyat açısından, Outemu blue swtich bile aşırı kötü.
Anladım hocam önerebileceğiniz 2bin tl civarı klavye varmı peki baya bakındımda şuan en ucuz sağlam klavyeler 3 4 bin tl.

Hocam dıştan gözükmüyor switch, renkle uyumu anlamadım. Ama 2K bütçede %60 dışı güzel klavye kendim bulamadım. Havit'in incelemeler olumluysa alınabilir gibi

Yok yani benim siyah çıt çıt ses çıkaran klavyeler hep hoşuma gidiyor beyaz klavyelere çıt çıt sesi gitmiyor ama siyahlara çok uyuyor ses. Kısaca ses ile kasa uyumu oluyor tabai illaki şart değil.

Yok yani benim siyah çıt çıt ses çıkaran klavyeler hep hoşuma gidiyor beyaz klavyelere çıt çıt sesi gitmiyor ama siyahlara çok uyuyor ses. Kısaca ses ile kasa uyumu oluyor tabai illaki şart değil.
ek olarak havitin kablosuz kulaklığını kullanıyorum 9 10 aydır çiçek gibi şarjı 1 hafta gidiyor asla kopma vb durumlar olmuyor klavyesini almayı o yüzden düşünüyorum fakat eva 7 benim mouse pad'ime uyumlu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı