2 bin TL klavye önerisi

Bütçe
1500-2000

Alilol

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba şu 4 klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
Hangisi daha iyi? Bir de ablam vs oynuyor, tuşları üstünde yazarsa biraz daha iyi olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba şu 4 klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
Hangisi daha iyi? Bir de ablam vs oynuyor, tuşları üstünde yazarsa biraz daha iyi olabilir.

Artıklarından ikisi mekanik diğer ikisi manyetik hangisini istiyorsun ki.

2000 TL'ye alınabilecek en iyi klavye G75 Pro'dur. Tuşları yanda yazması emin ol daha iyi oluyor.

Artıklarından ikisi mekanik diğer ikisi manyetik hangisini istiyorsun ki.

Hocam 2side olur çok forumdaki konulara baktım çoğunluk bunlardan birini öneriyor Valorant vs oynuyorum Aula ile MCHOSE arasında kaldım. Manyetik switchler mekanikden daha kötü diyorlardı bir ara.

2000 TL'ye alınabilecek en iyi klavye G75 Pro'dur. Tuşları yanda yazması emin ol daha iyi oluyor.

Hocam ama ablam vs tuşları ezbere bilmiyor GTA falan oynuyor zor geliyor ona normal düz membran klavyede :D

Hocam ama ablam vs tuşları ezbere bilmiyor GTA falan oynuyor zor geliyor ona normal düz membran klavyede :D

Klavyenin karşısında duracağı için gözüküyor, üstünde olmasından daha iyi gözüküyor hatta.

Hocam 2side olur çok forumdaki konulara baktım çoğunluk bunlardan birini öneriyor Valorant vs oynuyorum Aula ile MCHOSE arasında kaldım. Manyetik switchler mekanikden daha kötü diyorlardı bir ara.

O zaman aule F75 tercih edebilirsiniz. Bu fiyata manyetik klavyeler genelde kalitesiz oluyor.

Uzun süre götürür değil mi bir de Trendyol'da maxitekno satıcısından alacağım bir de aramaya Aula F75 yazınca fiyatlar bayağı ucuyor 2500TL'lik beyaz siyah olunca 3547 TL oluyor :D

G75 Pro al, Aula alınmaz o fiyata.

Hocam klavyenin üstünde tuşlar yazsa daha iyi ya yanda durunca garip duruyor RGB'den göremem ben onu miyopum ben :D

Normalde mad60 he alacaktım kotu yorumları gorunce vazgeçtim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı