2 bin TL klavye önerisi

Bütçe
1500-2000
Hocam klavyenin üstünde tuşlar yazsa daha iyi ya yanda durunca garip duruyor RGB'den göremem ben onu miyopum ben :D

IMG_20250804_204247.jpg

Benim tuş başlıkları da o şekilde hocam bakabilirsin görünüyor.

Tamamdır hocam teşekkür ederim akşam bakıp haber veririm bu arada özelliklerini sayma şansın var mı polling rate vb.

G75'i diyorsan içlerinden sana en keyifli ve zevkli kullanımı verecek olan klavye kesinlikle polling rate i 1000Hz ama ona takılma fazla fazla yeterli zaten ablan da kullanacaksa manyetik tavsiye etmem hem ses açısından kötüler hem de hissiyat olarak garipler.

G75'i diyorsan içlerinden sana en keyifli ve zevkli kullanımı verecek olan klavye kesinlikle polling rate i 1000Hz ama ona takılma fazla fazla yeterli zaten ablan da kullanacaksa manyetik tavsiye etmem hem ses açısından kötüler hem de hissiyat olarak garipler.

Hocam FPS oyunu icin yeterli mi kesin onu alacağım da bir de uzun vade götürürmü 1 yıl 1.5 yıl kadar %60'lar 3 aya elimde patladı :D

Buarada gaming.gen.tr de kampanya vs varmı suan.

Hocam FPS oyunu icin yeterli mi kesin onu alacağım da bir de uzun vade götürürmü 1 yıl 1.5 yıl kadar %60'lar 3 aya elimde patladı :D

Bu arada gaming.gen.tr de kampanya vs var mı şu an.

Yeterli switchleri linear yapıda olduğu için FPS oyunları için bile uygun benim klavyedeki switchler de linear yapıda bende FPS oynuyorum o kadar süre rahat götürür.

Yeterli switchleri linear yapıda olduğu için FPS oyunları için bile uygun benim klavyedeki switchler de linear yapıda bende FPS oynuyorum o kadar süre rahat götürür.
Hocam beni yalnış anlamassanız ılk defa gaming gen tr den alıcam herhangi bir sorunda ne yapmam gerek özür dilerim.

Hocam beni yanlış anlamazsanız ılk defa Gaming.Gen.TR'den alacağım herhangi bir sorunda ne yapmam gerek özür dilerim.

Kendileri ile iletişime geçmen yeterli gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin tüm alışverişlerimi mümkün olduğunca Gaming Gen TR'den yapmaya çalışırım.

Hocam G75'nin driveri safe değil mi? Vanguard falan algılamasında.

Kendileri ile iletişime geçmen yeterli gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin tüm alışverişlerimi mümkün olduğunca Gaming Gen TR'den yapmaya çalışırım.
Hocam sormayı unuttum affedin driveri web üzerinden kontrol ediliyormu birde kutu içeriğinde tuş switch çıkarıcı bulunmaktamı manyetik switchlerle farkı ne?

g75 alıcam arkadaşlar ama bu fiyata mekanik daha iyi demi manyetikler sıkıntılı?

@Mantar09 İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim hocam hepinize g75 pro alıcağım teşekkürler.❤

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı