Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #21 muratscd dedi: MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-kablolu-gaming-klavye-p-51874 Bütçe çıkarsan. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Galiba G75 alacağım ama korkuyorum pişman eder mi RGB'si iyi mi vs bir de normalde manyetik alacaktım ama önemli değil galiba çok.
muratscd dedi: MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-kablolu-gaming-klavye-p-51874 Bütçe çıkarsan. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Galiba G75 alacağım ama korkuyorum pişman eder mi RGB'si iyi mi vs bir de normalde manyetik alacaktım ama önemli değil galiba çok.
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.388 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #22 Alperenclhsz dedi: Galiba G75 alacağım ama korkuyorum pişman eder mi RGB'si iyi mi vs bir de normalde manyetik alacaktım ama önemli değil galiba çok. Genişletmek için tıkla... Etmez güzel klavye.
Alperenclhsz dedi: Galiba G75 alacağım ama korkuyorum pişman eder mi RGB'si iyi mi vs bir de normalde manyetik alacaktım ama önemli değil galiba çok. Genişletmek için tıkla... Etmez güzel klavye.
Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #23 muratscd dedi: Etmez güzel klavye. Genişletmek için tıkla... Ace 60'la karşılaştırsak hangisi?
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.388 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #24 Alperenclhsz dedi: Ace 60'la karşılaştırsak hangisi? Genişletmek için tıkla... Boyut farkı var sana hangisi daha uygunsa onu al.
Alperenclhsz dedi: Ace 60'la karşılaştırsak hangisi? Genişletmek için tıkla... Boyut farkı var sana hangisi daha uygunsa onu al.
Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #25 muratscd dedi: Boyut farkı var sana hangisi daha uygunsa onu al. Genişletmek için tıkla... Boyut önemli değil özellik açısından diyorum
muratscd dedi: Boyut farkı var sana hangisi daha uygunsa onu al. Genişletmek için tıkla... Boyut önemli değil özellik açısından diyorum
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.388 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #26 Alperenclhsz dedi: Boyut önemli değil özellik açısından diyorum. Genişletmek için tıkla... Ace 60 Pro daha iyi tepki ve gecikme konusunda ama aradaki farkı hissetmen zor. G75 Pro yalıtım olarak daha iyidir.
Alperenclhsz dedi: Boyut önemli değil özellik açısından diyorum. Genişletmek için tıkla... Ace 60 Pro daha iyi tepki ve gecikme konusunda ama aradaki farkı hissetmen zor. G75 Pro yalıtım olarak daha iyidir.
XAİbuttechvers Attopat Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #27 Alperenclhsz dedi: Galiba G75 alacağım ama korkuyorum pişman eder mi RGB'si iyi mi vs bir de normalde manyetik alacaktım ama önemli değil galiba çok. Genişletmek için tıkla... Hocam Fun 60 Max önerebilirim.
Alperenclhsz dedi: Galiba G75 alacağım ama korkuyorum pişman eder mi RGB'si iyi mi vs bir de normalde manyetik alacaktım ama önemli değil galiba çok. Genişletmek için tıkla... Hocam Fun 60 Max önerebilirim.
Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #28 muratscd dedi: Ace 60 Pro daha iyi tepki ve gecikme konusunda ama aradaki farkı hissetmen zor. G75 Pro yalıtım olarak daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Ace 60 zaten kabloluymuş. Bugün bir arkadaş Wraith W60 önerdi alınabilirliği olan bir klavyemi. XAİbuttechvers dedi: Hocam Fun 60 Max önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Akko malzeme kalitesi açısından diğerlerine göre kötüymüş
muratscd dedi: Ace 60 Pro daha iyi tepki ve gecikme konusunda ama aradaki farkı hissetmen zor. G75 Pro yalıtım olarak daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Ace 60 zaten kabloluymuş. Bugün bir arkadaş Wraith W60 önerdi alınabilirliği olan bir klavyemi. XAİbuttechvers dedi: Hocam Fun 60 Max önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Akko malzeme kalitesi açısından diğerlerine göre kötüymüş
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.388 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #29 Alperenclhsz dedi: Ace 60 zaten kabloluymuş. Bugün bir arkadaş Wraith W60 önerdi alınabilirliği olan bir klavyemi. Akko malzeme kalitesi açısından diğerlerine göre kötüymüş. Genişletmek için tıkla... Ace 60 Pro daha iyidir.
Alperenclhsz dedi: Ace 60 zaten kabloluymuş. Bugün bir arkadaş Wraith W60 önerdi alınabilirliği olan bir klavyemi. Akko malzeme kalitesi açısından diğerlerine göre kötüymüş. Genişletmek için tıkla... Ace 60 Pro daha iyidir.
Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #30 muratscd dedi: Ace 60 Pro daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Kabloluya yönelmelimiyim bilmiyorum ya bendede kablolu var kurtulmak istiyorum
muratscd dedi: Ace 60 Pro daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Kabloluya yönelmelimiyim bilmiyorum ya bendede kablolu var kurtulmak istiyorum