2 bin TL manyetik switch klavye önerisi

Konuda önerilen G75 Pro'nun üzerine bu fiyatlarda klavye tanımam hocam. Alın geçin. Şarjı 1 hafta godiyor ve trimode var(hem Bluetooth hem dongle hem de Type-C kablo ile bağlanabiliyorsun)Hot swap var eğer ki switch değistirmek istersen çok basit bir şekilde değiştirebilirsin. İnanın Gamepower veya Rampage almazsaniz bu fiyatlardaki bircok mekanik klavye sizi 2 yıl en az götürür bu arada fazla endişe etmenize gerek yok.

Konuda önerilen G75 Pro'nun üzerine bu fiyatlarda klavye tanımam hocam. Alın geçin. Şarjı 1 hafta godiyor ve trimode var(hem Bluetooth hem dongle hem de Type-C kablo ile bağlanabiliyorsun)hot swap var eğer ki switch değistirmek istersen çok basit bir şekilde değiştirebilirsin. İnanın Gamepower veya Rampage almazsaniz bu fiyatlardaki bircok mekanik klavye sizi 2 yıl en az götürür bu arada fazla endişe etmenize gerek yok.

Kanka şu manyetiklerde yeni bir özellik çıkmış milimetre falan ayarlayabiliyorsun sence çok gerekli midir?

Yazı yazarken yanlışlıkla parmagınin başka tuşlara çarpıp fazladan yazmış olmak senin için devasa bir problem değilse başka bir gerekliliği yok. Hassasiyet ayarliyorsun sadece.

O zaman G75 alacağım ya sağ ol hocam içimi rahatlattın vallahi. Yazım hissiyatı yumuşak klavye arıyordum zaten iyi oldu.

Sağ ol hocam.
Black Green alacağım galiba beyazın geçişleri güzel değilmiş diğer siyah olanda güzel fakat renk için fazladan para vermeye gerek yok gider Temu'dan keycap alırım🤣

Hocam keycap 600 lira nslsnslwwnlrrn.

Beyaz alın bence hocam siyah ve yeşil çok kötü renk olarak.

Sağ ol hocam.
Black Green alacağım galiba beyazın geçişleri güzel değilmiş diğer siyah olanda güzel fakat renk için fazladan para vermeye gerek yok gider Temu'dan keycap alırım🤣

Hocam keycap 600 lira NSLSNSLWWNLRRN

😂Yeşilli bir setupın yoksa Black Green pek iyi gitmez bak. Bende siyahlı beyazlı olan var beyaz setuplada olur siyah setuplada💯

Beyaz alın bence hocam siyah ve yeşil çok kötü renk olarak.

BIrçok setupa uymaz zaten o koyu yeşil.

😂Yeşilli bir setupın yoksa Black Green pek iyi gitmez bak. Bende siyahlı beyazlı olan var beyaz setuplada olur siyah setuplada💯

Bırçok setupa uymaz zaten o koyu yeşil.

Hocam ben 17 yaşındayım İyzico Parolapara falan dedi bir arkadaş 600 TL cashback veriyormuş onu yapmak istedim veli onayı istiyor ya uğraştıracak galiba.

Bırçok setupa uymaz zaten o koyu yeşil.

Cepte var 2300 :(

Klavye konusunda çok fazla bilgi sahibi olduğum söylenemez. Uzun zamandır araştırıyorum, takip ediyorum kendime uygun olanı alıyorum. MCHOSE bayağıdır takip ettiğim bir modeldi yoksa bu kadar hızlı karar verip almazdım ben de. Bu modeli öneririm ama dediğim gibi klavye uzmanı sayılmam.

Parolapara'dan hesap açın doğrulama yapın ve bir sanal kart oluşturun. Doğrulama yapınca kendi IBAN'ınız oluşacak o IBAN adresine örneğin 2500 TL atın. Benim klavye 2.450 TL'ye geldi kargo vs. o yüzden 2500 dedim.

İyzico'ya da üye olun bilgilerinizi girip.

Nereden alışveriş yapacaksanız ürünü sepete ekleyip ödeme kısmına gelince İyzico ile öde butonuna tıklayın.
İyzico telefon numaranızı yazın direkt olarak algılıyor sizin olduğunuzu zaten 200 TL cashback ödeme sonunda gelecek.
İyzico ile öde dedikten sonra Parolapara'daki oluşturduğun sanal kartın bilgilerini gireceksin ve ödeyeceksin bu kadar.
Yani İyzico aracılığıyla ödedin diye İyzico 200 TL verecek.
Parolapara kullandın diye Parolapara 400 TL verecek olay bu.

Bu parayı çekebiliyor muyum?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı