2 bin TL manyetik switch klavye önerisi

Konuda önerilen G75 Pro'nun üzerine bu fiyatlarda klavye tanımam hocam. Alın geçin. Şarjı 1 hafta godiyor ve trimode var(hem Bluetooth hem dongle hem de Type-C kablo ile bağlanabiliyorsun)Hot swap var eğer ki switch değistirmek istersen çok basit bir şekilde değiştirebilirsin. İnanın Gamepower veya Rampage almazsaniz bu fiyatlardaki bircok mekanik klavye sizi 2 yıl en az götürür bu arada fazla endişe etmenize gerek yok.

Kanka şu manyetiklerde yeni bir özellik çıkmış milimetre falan ayarlayabiliyorsun sence çok gerekli midir?

Kanka şu manyetiklerde yeni bir özellik çıkmış milimetre falan ayarlayabiliyorsun sence çok gerekli midir?

Yazı yazarken yanlışlıkla parmagınin başka tuşlara çarpıp fazladan yazmış olmak senin için devasa bir problem değilse başka bir gerekliliği yok. Hassasiyet ayarliyorsun sadece

Yazı yazarken yanlışlıkla parmagınin başka tuşlara çarpıp fazladan yazmış olmak senin için devasa bir problem değilse başka bir gerekliliği yok. Hassasiyet ayarliyorsun sadece.

O zaman G75 alacağım ya sağ ol hocam içimi rahatlattın vallahi. Yazım hissiyatı yumuşak klavye arıyordum zaten iyi oldu.

Beyaz alın bence hocam siyah ve yeşil çok kötü renk olarak.

Yeşilli bir setupın yoksa Black Green pek iyi gitmez bak. Bende siyahlı beyazlı olan var beyaz setuplada olur siyah setuplada

Beyaz alın bence hocam siyah ve yeşil çok kötü renk olarak.

BIrçok setupa uymaz zaten o koyu yeşil.

Yeşilli bir setupın yoksa Black Green pek iyi gitmez bak. Bende siyahlı beyazlı olan var beyaz setuplada olur siyah setuplada

Bırçok setupa uymaz zaten o koyu yeşil.

Hocam ben 17 yaşındayım İyzico Parolapara falan dedi bir arkadaş 600 TL cashback veriyormuş onu yapmak istedim veli onayı istiyor ya uğraştıracak galiba.

Bırçok setupa uymaz zaten o koyu yeşil.

Cepte var 2300

Bu parayı çekebiliyor muyum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…