- Makaleler
- 3
Daha fazla
Yani bütçem 4000'lere çıkabilirim ama 4000 lira olup da bundan +1 daha iyi özelliği olan mouse görmedim senin önerin varsa söylersen memnun olurum ama fareyi kesinlikle öneriyorsun sanırım bir de fareyi hangi siteden aldın Wraith de var ama sadece siyah rengi kalmış bende beyazını almak istiyorum Gaming Gen TR de beyazı mevcut seninki hangi renk beyazsa eğer kir tutuyor mu bir de spirit of aimin mesela Speed yüzeyi tükenmiş stokların hiç yenilendiğine şahit oldunmu yenileniyorsa ne kadar da yenileniyor bilgin varsa bu konuda da yazarsan çok memnun olurum❤![]()
Scyrox'un üstüne bütçe çıkıp arada fark hissedebileceğin mouse Beast X Max olduğu düşünüyorum oda 6K gereksiz o yüzden kesinlikle alınır mükemmel bir şey bende siyah rengi var üstünde iz oluyor kullandıkça silmen gerekiyor onu önlemek için grip tape alınabilir bende düşünüyorum ben wraithten almıştım spirit of aim aldığımda Speed stoğu yoktu yaklaşık 3 hafta sonra Speed stoğu eklendi onun dışında elin çok terliyorsa grip tape şart benimki terlememesine rağmen iz çıkıyor.