2 bin TL mouse pad önerisi

Bütçe
2000 TL
Yani bütçem 4000'lere çıkabilirim ama 4000 lira olup da bundan +1 daha iyi özelliği olan mouse görmedim senin önerin varsa söylersen memnun olurum ama fareyi kesinlikle öneriyorsun sanırım bir de fareyi hangi siteden aldın Wraith de var ama sadece siyah rengi kalmış bende beyazını almak istiyorum Gaming Gen TR de beyazı mevcut seninki hangi renk beyazsa eğer kir tutuyor mu bir de spirit of aimin mesela Speed yüzeyi tükenmiş stokların hiç yenilendiğine şahit oldunmu yenileniyorsa ne kadar da yenileniyor bilgin varsa bu konuda da yazarsan çok memnun olurum❤☺️

Scyrox'un üstüne bütçe çıkıp arada fark hissedebileceğin mouse Beast X Max olduğu düşünüyorum oda 6K gereksiz o yüzden kesinlikle alınır mükemmel bir şey bende siyah rengi var üstünde iz oluyor kullandıkça silmen gerekiyor onu önlemek için grip tape alınabilir bende düşünüyorum ben wraithten almıştım spirit of aim aldığımda Speed stoğu yoktu yaklaşık 3 hafta sonra Speed stoğu eklendi onun dışında elin çok terliyorsa grip tape şart benimki terlememesine rağmen iz çıkıyor.

Scyrox'un üstüne bütçe çıkıp arada fark hissedebileceğin mouse Beast X Max olduğu düşünüyorum oda 6K gereksiz o yüzden kesinlikle alınır mükemmel bir şey bende siyah rengi var üstünde iz oluyor kullandıkça silmen gerekiyor onu önlemek için grip tape alınabilir bende düşünüyorum ben wraithten almıştım spirit of aim aldığımda Speed stoğu yoktu yaklaşık 3 hafta sonra Speed stoğu eklendi onun dışında elin çok terliyorsa grip tape şart benimki terlememesine rağmen iz çıkıyor.
Herşey için çok teşekkürler son olarak stok skatez ile hybrid yüzey nasıldı

Şu anki skatezlerinle kaç tur dönüyor.

Kullanıyor musun veya bilgin var mı nasıl kalitesi Speed veya Control yüzeyemi daha yakın bilgin varsa aktarırsan memnun olurum.

Kullanmadim fakat begenenler var. Hybrid bir mouse pad hizlanmasi ve durmasi yerinde, hafif pürüzlü bir yüzeyi var, malzeme kalitesi olarak gayet iyi. Eger masa basinda bir şeyler yiyor iciyorsaniz mavi rengi yerine siyah renk tercih etmenizi öneririm. Kumas yapisi soayla benzer yapida fakat taban olarak soanin tabani daha yumusak. Swarcow hiz olarak freefall in soa hybridden biraz daha hizli oldugunu söylemiş.Soa da alsan Freefall da alsan memnun kalirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçen varsa alınır yok ise sonra alırsın.
senin skatezinimi tercih edeyim yoksa başka skatez önerirmisin kusura bakma çok soru sordum :)

Kullanmadim fakat begenenler var. Hybrid bir mouse pad hizlanmasi ve durmasi yerinde, hafif pürüzlü bir yüzeyi var, malzeme kalitesi olarak gayet iyi. Eger masa basinda bir şeyler yiyor iciyorsaniz mavi rengi yerine siyah renk tercih etmenizi öneririm. Kumas yapisi soayla benzer yapida fakat taban olarak soanin tabani daha yumusak. Swarcow hiz olarak freefall in soa hybridden biraz daha hizli oldugunu söylemiş.Soa da alsan Freefall da alsan memnun kalirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

cevabın için çok teşekkürler sanırım soa dan bir tık daha premium kaliteli bir ürün

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı