Yani her biri için 2k mı?Başlıkta gördüğünüz gibi 2K bütçe var. Numpadli klavye ve mouse lazım. Beyaz rengi tercih etmiyorum çünkü sararma yapıyor.
Yani her biri için 2k mı?
Yani anladığım her biri için 1k - 1k.
ulugames.com.tr
Hocam ben de işte aigo'da kaldım beyaz rengi var full a100 lerin.![]()
VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...aZK01XyWDcE5ExuY6bwWrEx7xx7_pqlRoC9-QQAvD_BwE bole olsun. Kod mod bulur herhalde.
Boyarız ya sorun yok.Hocam ben de işte aigo'da kaldım beyaz rengi var full a100 lerin.
toplam 2k olucak şeklindeYani her biri için 2k mı?
Şu an kullandığım klavye ASUS TUF K3. Gayet uygun bir klavye ve kaliteli sizin fiyat bandınıza yakın bir klavye. Kaliteli malzemelerden yapılmış. Yıllarca gider.
toplam 2k olucak şeklinde
şunları almayı düşünüyorum
![]()
RAZER Ornata V3 X Klavye Usb Su Geçirmez Türkçe Siyah Gaming Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları
RAZER Ornata V3 X Klavye Usb Su Geçirmez Türkçe Siyah Gaming Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
RAZER Rz01-03850100-r3m1 Deathadder Essential Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
RAZER Rz01-03850100-r3m1 Deathadder Essential Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ulugames.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.