2 bin TL outdoor ayakkabı önerisi

Bu model benim de hoşuma gitti hocam. Ama rengini kahverengi almanızı öneririm. Yakışır gibi duruyor...
Teşekkürler yardımınız için. Direkt kışlık bot olarakta kullanılabilir sanırım bu?

Renk konusunda hanıma danışacağım :). Bej rengi olan Amerikan askeri botu gibi geldi çok ısınamadım :) .

Teşekkürler yardımınız için. Direkt kışlık bot olarakta kullanılabilir sanırım bu?

Renk konusunda hanıma danışacağım :). Bej rengi olan Amerikan askeri botu gibi geldi çok ısınamadım :) .
Rica ederim hocam. Şimdiden güle güle kullanın. Evet, kışlık olarak ta kullanılabilir. İçi pofuduk, sıcak tutacak gibi gözüküyor. Terrex zaten en iyi outdoor ayakkabısıdır bana göre. Tabi ki rengi size kalmış :)

istediğin fiyattan biraz yüksek ama uzun süre kullanırsın. decathlon a gidip bi gör öyle al derim

Ben bu konuda çok muzdaribim. Dışarıda giymeyince olup olmadığını anlayamıyorum sonra geri de veremiyorsun dışarıda gidiğin için.

Merhaba,

Bot kadar kalın ve büyük olmayan outdoor ayakkabı önerebilir misiniz? Fiyat olarak maksimum 2 bin TL diyebiliriz.

Bot ve outdoor ayakkabı olarak marka tercihiniz ne olurdu? Kalitesi düştü deniyor birçok markanın, karar veremedim.

Aşağıdaki model tarzında bakmaktayım.

Hammer jack güzel hocam yıllar önce giymiştim başka modelini ısı için süngerliydi içi harikaydı.

Bende lumberjack kullanıyorumda postal tarzı botu var. Hammerjack'i pek duymamıştım o yüzden sordum size. Adidas olan fiyatı biraz aşıyor. 2 bin TL olanı 40 numara içinmiş, 43 giyiyorum ben genelde :).

Yerli marka Çorum markası hammer jack.

Son düzenleme:
Ben bu konuda çok muzdaribim. Dışarıda giymeyince olup olmadığını anlayamıyorum sonra geri de veremiyorsun dışarıda gidiğin için.

Hammer jack güzel hocam yıllar önce giymiştim başka modelini ısı için süngerliydi içi harikaydı.

Yerli marka Çorum markası hammer jack.
Adidas Terrex aldım.

2 gündür giyebiliyorum yeni, ancak havalar iyice soğudu. Fakat bilek kısmının en üst tarafının arkası ayağıma sürtüyor sürekli, kızarttı deriyi. Ona nasıl çözüm üretirim diye düşünüyorum. Yoksa hoşuma gitti. Normalde 42-43 giyiyorum kalıba göre ama 43, 2/3 almama rağmen sanki 44 alsam daha iyiydi diyorum şimdi.

Adidas Terrex aldım.

2 gündür giyebiliyorum yeni, ancak havalar iyice soğudu. Fakat bilek kısmının en üst tarafının arkası ayağıma sürtüyor sürekli, kızarttı deriyi. Ona nasıl çözüm üretirim diye düşünüyorum. Yoksa hoşuma gitti. Normalde 42-43 giyiyorum kalıba göre ama 43, 2/3 almama rağmen sanki 44 alsam daha iyiydi diyorum şimdi.
Kaça aldınız hocam?

Adidas Terrex aldım.

Bileği çok uzun aşırı kaba duruyor.

Adidas terrex aldım.

Topuğu kaç cm hocam bir de anylander r modeli mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı