2 bin TL TKL klavye önerisi

dikips43

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok bütçem yok. Maksimum 2K'ya çıkabilirim. Tamamen FPS oyunları için kullanacağım. Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:

Bir süre kullandım gayet güzel bir klavye. RGB değil, düz beyaz arka aydınlatması mevcut. Brown Switch.

Bir süre kullandım gayet güzel bir klavye. RGB değil, düz beyaz arka aydınlatması mevcut. Brown switch.

Brown switch nasildir tusa basmak icin kac gram kuvvet uygulamamiz gerekir? red switchden daha mı iyi?red switchden fazlamı ses çıkarır.FPS oyunlari icin nasildir?

Brown switch nasildir tusa basmak icin kac gram kuvvet uygulamamiz gerekir? Red switchden daha mı iyi? Red switchden fazla mı ses çıkarır. FPS oyunlari icin nasildir?

Veya biraz daha bütçe koyup daha iyisinimi alsam bilmiyorum.

Brown switch nasildir tusa basmak icin kac gram kuvvet uygulamamiz gerekir? red switchden daha mı iyi?red switchden fazlamı ses çıkarır.FPS oyunlari icin nasildir?
Brown Switch Tactile yani daha click gibi hissettiren bir yapıda. Red Switch ise Linear yapıda herhangi bir click hissi yok. Kuvvetleri farklı tabii ki Brown Switch, Blue ve Red arasında bir switch türü. Blue Switch gibi çıt çıt yapmaz ama bastığınızda click hissini alırsınız. Red FPS oyunları için daha iyidır herhangi bir tırtıklanma olmadığı için. Fakat bu bütçede kaliteli Red Switch klavye bulabilir misiniz bilemiyorum. Evet Red Switch bulursunuz ama kaliteli bulabilir misiniz ondan emin değilim.

Brown switch tactile yani daha Click gibi hissettiren bir yapıda. Red switch ise linear yapıda herhangi bir Click hissi yok. Kuvvetleri farklı tabii ki brown switch, blue ve red arasında bir switch türü. Blue switch gibi çıt çıt yapmaz ama bastığınızda Click hissini alırsınız. Red FPS oyunları için daha iyidir herhangi bir tırtıklanma olmadığı için. Fakat bu bütçede kaliteli red switch klavye bulabilir misiniz bilemiyorum. Evet red switch bulursunuz ama kaliteli bulabilir misiniz ondan emin değilim.

Hocam minimum ne kadar gerekir kalitelisi için?

Hocam minimum ne kadar gerekir kalitelisi için?
Bunu tavsiye edebilirim.

Bunu tavsiye edebilirim.

Hocam PttAVM güvenilir midir bir de kaliteli midir red switchi tamamen Valorant LoL tarzi oyunlarda kullanacağım.

Bunu tavsiye edebilirim.

Hocam siteye gittigimizde tam boyutlu bir klavye geliyor.

Hocam PttAVM güvenilir midir bir de kaliteli midir red switchi tamamen Valorant LoL tarzi oyunlarda kullanacağım.
FPS oyunları için ideal diye yukarıda belirttim zaten. PttAVM güvenilir, fakat satıcılara dikkat etmeniz gerekli. Ufak bir araştırma yaparsanız satıcı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Hocam siteye gittigimizde tam boyutlu bir klavye geliyor.
Ben linki size örnek olarak attım. Klavyeyi

HyperX Alloy Origins Core Red Switch​

olarak aratabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı