2 bin TL'ye kadar mouse önerisi

yasNbae

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
odtü fizik öğrencisi
Selamlar, şu an da 5 yıldır Razer Basilisk V2 kullanmaktayım fakat altındaki ped gibi olanlar aşınmaya başladı ve eskisi gibi kaydıramıyorum çoğu zaman. O yüzden de şu anki mouse'mden daha güzel bir mouse istiyorum. Aklımda Wraith markasından R1 vardı fakat özelliklerine baktım ve benimki fena solluyor. Bütçem 2000 TL'ye kadar.

Selamlar, şu an da 5 yıldır Razer Basilisk V2 kullanmaktayım fakat altındaki ped gibi olanlar aşınmaya başladı ve eskisi gibi kaydıramıyorum çoğu zaman. O yüzden de şu anki mouse'mden daha güzel bir mouse istiyorum. Aklımda Wraith markasından R1 vardı fakat özelliklerine baktım ve benimki fena solluyor. Bütçem 2000 TL'ye kadar.

VXE R1 direk daha iyi bir mouse nereden karşılaştırma yaptınız anlamadım. Razer ayrıca bayağı ağır VXE geçmek daha hafif daha kullanışlı olur oyun için muhtemelen.

4K ve 8K Hz farkı çok gözle görülür şekilde var mı?

VXE R1 direk daha iyi bir mouse nereden karşılaştırma yaptınız anlamadım. Razer ayrıca bayağı ağır VXE geçmek daha hafif daha kullanışlı olur oyun için muhtemelen.

Hocam insanlar bir şey alırken kendisinde ki üründen daha iyi bir ürün almak istedikleri için genelde karşılaştırma yaparlar. Bende sırf arada ne gibi bir fark var yok onu öğrenmek için yapmıştım ve evet dediğiniz gibi benim farem yaklaşık 92gr R1 ise 48gr umarım gözle görülür fark yaratır.

Hocam insanlar bir şey alırken kendisinde ki üründen daha iyi bir ürün almak istedikleri için genelde karşılaştırma yaparlar. Bende sırf arada ne gibi bir fark var yok onu öğrenmek için yapmıştım ve evet dediğiniz gibi benim farem yaklaşık 92gr R1 ise 48gr umarım gözle görülür fark yaratır.

Olay karşılaştırma yapmak değil nereden yaptığınızı anlamadım. Karşılaştırma yapmak tabii ki normal, Razer'in bu modeli daha iyi degil cunku o yuzden sordum.

Bu 3 mouseu da kullandım, merak ettiğiniz kafanıza yatan varsa seve seve cevaplarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu 3 mouseu da kullandım, merak ettiğiniz kafanıza yatan varsa seve seve cevaplarım.

Hocam Darmoshark ile VXE arasında kalsanız hangisini niye tercih ederdiniz?

Hayır genel olarak 8K önerilmiyor çünkü pil süresi fena şekilde azalmasına karşı ekstra bir şey de katmıyor sana. Zaten 8K için 500Hz yani 500FPS ve üzeri alman gerekiyor yararından faydalanmak için. 4K da benzer şekilde 360Hz/FPS ve üstünde daha fazla kazanç veriyor. Bununla ilgili Optimum Tech'in videosu var Youtube'da. En ideali şu an 2K-4K.

Hocam Darmoshark ile VXE arasında kalsanız hangisini niye tercih ederdiniz?

Hocam selamlar ben de ikisini kullanmış birisi olarak cevaplayabilirim. Darmoshark paw 3950 sensör R1 paw 3395SENSör kullanıyor hocam. Darmoshark 52gr R1 51 gr yani aralarda kağıt üzerinde böyle bir farklılık var. Şimdi benim deneyimlerime göre ben Darmoshark'ı r1'den bir tık daha üstte görüyorum fakat Darmoshark 8KHz desteklemesine rağmen ek bir dongle almanız lazım. Ona da gerek yok. Sizin yerinizde olsam R1 veya R1 Pro alır keyfime bakardım hocam. Sizin kafanıza hangisi yattı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı