2 bin TL'ye kadar mouse önerisi

İkisi arasında Darmoshark daha iyi hocam. Bu arkadaşın da mesajlara çok takılmayın siz. Şu an önerdiği ürünler iyi ama Wraith'in reklamını yapıyor kendisi, Wraith kötü bir ürün çıkarsa onu da önerir. Soru sorduğumda da cevap vermiyor.

Çok teşekkür ederim hocam. Arada öyle insanlar olacak tabii :D

İkisi arasında Darmoshark daha iyi hocam. Bu arkadaşın da mesajlara çok takılmayın siz. Şu an önerdiği ürünler iyi ama Wraith'in reklamını yapıyor kendisi, Wraith kötü bir ürün çıkarsa onu da önerir. Soru sorduğumda da cevap vermiyor.

Aralarında aman aman fark yok hocam sensörden başka ben ikisini de kullandım yani abartılacak kadar bir şey yok gibi.

Çok teşekkür ederim hocam. Arada öyle insanlar olacak tabii :D

Darmoshark çok daha iyi. Arkadaş belli ki sadece sensör, ağırlık biliyor. M3s Max bu fiyata en iyisi. Ayrıca dongle almanıza gerek yok 1K Hz gayet yeterli olacaktır.

Aralarında aman aman fark yok hocam sensörden başka ben ikisini de kullandım yani abartılacak kadar bir şey yok gibi.
En basitinden mcu farkı da var hocam. Aslında o fark bile önemli ama ikisini de kendi fiyatına göre değerlendiriyorum zaten, o yüzden r1 se+ yi de bütçesi daha fazla çıkmayan alabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı