Selamlar, şu an da 5 yıldır Razer Basilisk V2 kullanmaktayım fakat altındaki ped gibi olanlar aşınmaya başladı ve eskisi gibi kaydıramıyorum çoğu zaman. O yüzden de şu anki mouse'mden daha güzel bir mouse istiyorum. Aklımda Wraith markasından R1 vardı fakat özelliklerine baktım ve benimki fena solluyor. Bütçem 2000 TL'ye kadar.
Selamlar, şu an da 5 yıldır Razer Basilisk V2 kullanmaktayım fakat altındaki ped gibi olanlar aşınmaya başladı ve eskisi gibi kaydıramıyorum çoğu zaman. O yüzden de şu anki mouse'mden daha güzel bir mouse istiyorum. Aklımda Wraith markasından R1 vardı fakat özelliklerine baktım ve benimki fena solluyor. Bütçem 2000 TL'ye kadar.
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
VXE R1 direk daha iyi bir mouse nereden karşılaştırma yaptınız anlamadım. Razer ayrıca bayağı ağır VXE geçmek daha hafif daha kullanışlı olur oyun için muhtemelen.
4K ve 8K Hz farkı çok gözle görülür şekilde var mı?
Hocam insanlar bir şey alırken kendisinde ki üründen daha iyi bir ürün almak istedikleri için genelde karşılaştırma yaparlar. Bende sırf arada ne gibi bir fark var yok onu öğrenmek için yapmıştım ve evet dediğiniz gibi benim farem yaklaşık 92gr R1 ise 48gr umarım gözle görülür fark yaratır.
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
Bu 3 mouseu da kullandım, merak ettiğiniz kafanıza yatan varsa seve seve cevaplarım.
Hayır genel olarak 8K önerilmiyor çünkü pil süresi fena şekilde azalmasına karşı ekstra bir şey de katmıyor sana. Zaten 8K için 500Hz yani 500FPS ve üzeri alman gerekiyor yararından faydalanmak için. 4K da benzer şekilde 360Hz/FPS ve üstünde daha fazla kazanç veriyor. Bununla ilgili Optimum Tech'in videosu var Youtube'da. En ideali şu an 2K-4K.4K ve 8K Hz farkı çok gözle görülür şekilde var mı?
Hocam Darmoshark ile VXE arasında kalsanız hangisini niye tercih ederdiniz?