- Makaleler
- 1
Hocam Darmoshark ile VXE arasında kalsanız hangisini niye tercih ederdiniz?
İkisi arasında Darmoshark daha iyi hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Darmoshark ile VXE arasında kalsanız hangisini niye tercih ederdiniz?
İkisi arasında Darmoshark daha iyi hocam. Bu arkadaşın da mesajlara çok takılmayın siz. Şu an önerdiği ürünler iyi ama Wraith'in reklamını yapıyor kendisi, Wraith kötü bir ürün çıkarsa onu da önerir. Soru sorduğumda da cevap vermiyor.
İkisi arasında Darmoshark daha iyi hocam. Bu arkadaşın da mesajlara çok takılmayın siz. Şu an önerdiği ürünler iyi ama Wraith'in reklamını yapıyor kendisi, Wraith kötü bir ürün çıkarsa onu da önerir. Soru sorduğumda da cevap vermiyor.
Çok teşekkür ederim hocam. Arada öyle insanlar olacak tabii![]()
Aralarında aman aman fark yok hocam sensörden başka ben ikisini de kullandım yani abartılacak kadar bir şey yok gibi.
En basitinden mcu farkı da var hocam. Aslında o fark bile önemli ama ikisini de kendi fiyatına göre değerlendiriyorum zaten, o yüzden r1 se+ yi de bütçesi daha fazla çıkmayan alabilir.Aralarında aman aman fark yok hocam sensörden başka ben ikisini de kullandım yani abartılacak kadar bir şey yok gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.