TKL klavye önerebilir misiniz?
%75 tkl'den daha iyi ve tkl ile aynı Mchose A5 Ultra İle Mchose G75 Pro alın geçin bu fiyata daha iyileri yok şuan.TKL klavye önerebilir misiniz?
GamePower EVA 7 var%75 ve TKL arasında çok fark yok diye biliyorum bu bütçeye düzgün TKL varmı
Düşünücem iyi gözüküyor%75 tkl'den daha iyi ve tkl ile aynı Mchose A5 Ultra İle Mchose G75 Pro alın geçin bu fiyata daha iyileri yok şuan.
Gamepower Eva 7 var
Düşüneceğim iyi gözüküyor
İkisi toplam 4400 lira yapıyor. Kampanyalar ile 3800 liraya alabilirsin.Toplam ne kadar yapıyor
Dostum sakın yanlış anlaşılmasın amacım aşağılamak değil ancak ekipman konusunda bence kötüsün çünkü az önce 1600 tl gamepad önerisi olarak xbox orijinal kolu alın dedin burda demek istediğim yanlış bilgi verilmesi şimdi gamepower diyorsun gamepower hatta gamepower bırak o kadar fiyatlara logitech steelseries bile alınmaz böyle mchose akko benzeri markalar varken vasat bir klavye iyiki bunun için konu açmışsınızGamePower EVA 7 var
Düşünücem iyi gözüküyor
Fiyatından dolayı mı kötü yoksa marka mı kötü o zaman neden bazı yayıncılar kullanıyor bende internet kafede kullandım gayet güzeldi ama mchose güzel gibi incelemelerine bakıp alabilirimDostum sakın yanlış anlaşılmasın amacım aşağılamak değil ancak ekipman konusunda bence kötüsün çünkü az önce 1600 tl gamepad önerisi olarak xbox orijinal kolu alın dedin burda demek istediğim yanlış bilgi verilmesi şimdi gamepower diyorsun gamepower hatta gamepower bırak o kadar fiyatlara logitech steelseries bile alınmaz böyle mchose akko benzeri markalar varken vasat bir klavye iyiki bunun için konu açmışsınız
Hem fiyatını haketmiyor hem marka kötü o gördüğünüz yayıncılara sponsorluk olarak geldiği için kullanıyorlar zaten ayrıca yayıncı kullanınca iyi olmuyor.Fiyatından dolayı mı kötü yoksa marka mı kötü o zaman neden bazı yayıncılar kullanıyor bende internet kafede kullandım gayet güzeldi ama mchose güzel gibi incelemelerine bakıp alabilirim
Mchose ikilisini almanız en mantıklı seçenek şuanFiyatından dolayı mı kötü yoksa marka mı kötü o zaman neden bazı yayıncılar kullanıyor bende internet kafede kullandım gayet güzeldi ama mchose güzel gibi incelemelerine bakıp alabilirim
Xbox yüzünden biraz garipsemiş olabilirsin beni ancak ben markalar konusunda aşırı bir şey bilmiyorum sizler daha bilgilisiniz ben sadece kendi kullandığım şekli önerdim ve memnunum bu arada klavye mouse için teşekkürler inceleme videolarına bakıcamHem fiyatını haketmiyor hem marka kötü o gördüğünüz yayıncılara sponsorluk olarak geldiği için kullanıyorlar zaten ayrıca yayıncı kullanınca iyi olmuyor.
Mchose ikilisini almanız en mantıklı seçenek şuan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.