2 bin TL'ye klavye mouse önerisi

Zamanın da ben, m %65 klavye vardı i tuşunu falan kullanmak için FN ile birlikte basmam gerekiyordu bayağı garipti bir şeyler yazarken beni çok yoruyordu, yazılımı da berbat çalışıyordu zaten ayarlayamamıştım asla, bu klavyede öyle bir sorun yaşar mıyım?

Zamanın da ben, m %65 klavye vardı i tuşunu falan kullanmak için FN ile birlikte basmam gerekiyordu bayağı garipti bir şeyler yazarken beni çok yoruyordu, yazılımı da berbat çalışıyordu zaten ayarlayamamıştım asla, bu klavyede öyle bir sorun yaşar mıyım?

Bu 68 öyle bir şey yaşamazsın ama F tuşlarını kullanmak için FN kombinasyonu yapman gerek.

@Mantar09 f tuşları hiç önemli değil tek sorun Türkçe harflerdi benim için.

Arkadaş sadece Valorant oynadığı için onun için ace daha iyi olur çok fazla FPS oyunu oynamıyor isen G75 Pro al.
Ben her oyunu oynuyorum onu söylim farketmiyor Geforce now var gamepass var takılıyom FPS de oynuyom RPG de oynuyom her türlü oyuna okeyim ben sence G75 mi ACE 68 mi

internete yazıp sesine bakabilirsiniz keycapleri değiştirirsiniz ama switch değişmez hotswap değil çünkü bildiğim kadarı ile farklı renkleri de var en pahalı rengi bu beyaz benim tercihim şahsen beyaz setup'a çeviriyorum sistemimi.
Beyaz renk mi siyah renk mi kararsız kaldım beyaz için biri dedi ki elin terleyince siyahlaşıyor dedi ayrıca mouse olarak AX5 mouse varmış aynı şekilde magnezyum mouse sizce nasıl

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı