Ryan0Reily
Megapat
Daha fazla
Kanka o Razer'ın da sei çok Aula Win 60HE Pro veya Max al çünkü manyetik ve sesi çok tok.
Dostum fakat sitede farklı Aula modeli yok. Tek model S100 Pro, başka siteden mi alsam acaba.
Bu bütçede alabileceğin en iyi ürün.Arkadaşlar merhaba, aşağıda ki klavyelerden birini almak istiyorum.
Öncelikle İtopya'da indirim mevcut ve taksit yaptıklarından dolayı buradan tercihimdir.
Mekanik olmasını istemiyorum, gece vs. ses çıkması çok hoşuma gitmiyor. Aula'dan pek emin değilim, forumda coğu arkadaş başka serilerini önermiş.
Ek olarak tercihiniz varsa belirtirseniz sevinirim. Bütçem 2K Max.
Razer Ornata V3 X Low Profile Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Razer Ornata V3 X Low Profile Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile RZ03-04471200-R3L1 ITOPYA'dawww.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
win 60 daha iyi ve bu manyetik değilBu bütçede alabileceğin en iyi ürün
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Neye dayanarak daha iyi? Manyetik olması bir şey değiştirmiyor ve bu bütçede ki manyetiklerden asla hayır gelmez.win 60 daha iyi ve bu manyetik değil
kanka adam çok ses çıkmasın demiş manyetik en iyi seçenek ve bu bütçedekiler de en az 2 yıl götürürNeye dayanarak daha iyi? Manyetik olması bir şey değiştirmiyor ve bu bütçede ki manyetiklerden asla hayır gelmez.
Nereden biliyorsun kronik sorun olmadığını? Ürün hakkında bilgi yok.kanka adam çok ses çıkmasın demiş manyetik en iyi seçenek ve bu bütçedekiler de en az 2 yıl götürür