2 bin TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2000
Arkadaşlar şu an için sadece monitör aldım itopyadan, klavye için farklı bir siteden alacağım.
F87 Pro daha çok ilgimi çekti fakat çok sesli ise onu da feda edebiliriz :)
Aşırı sesli değil internette bulunan ses testleri mikrofon dibinde olduğu için öyle ama dersen ki harbi sessiz klavye lazım başka ürün önerebilirim.

senin önerdiğinden iyi en azından dostum
Neye dayanarak söylüyorsun? Bu forumda kimi getirirsen getir bu bütçede f87 Pro önerecektir.

Aşırı sesli değil internette bulunan ses testleri mikrofon dibinde olduğu için öyle ama dersen ki harbi sessiz klavye lazım başka ürün önerebilirim.

Neye dayanarak söylüyorsun? Bu forumda kimi getirirsen getir bu bütçede f87 Pro önerecektir.
olur aslında farklı önerileriniz varsa, 1500 - 2500 tl arası gibi bir bütçem var

aga sırf ben geçenki konuda tartışma oldu diye beni stalklıyosun ve önerdğimi kötülüyon ayıp cidden

olur aslında farklı önerileriniz varsa, 1500 - 2500 tl arası gibi bir bütçem var
Işıklandırması yok ama sessiz ve kaliteli bir ürün.

aga sırf ben geçenki konuda tartışma oldu diye beni stalklıyosun ve önerdğimi kötülüyon ayıp cidden
Ne alaka gerçekten kötü önerdiğiniz ürün ne ayıbı🤣 Yanlış bilgi veriyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı