Merhaba, Nays kredi kartı limitim tam olarak 2000 TL.
Bu 2K ya klavye ve kulaklık alma fikrim var. Bütçeye uygun bir şeyler bulabilir miyiz? Klavye red switch mekanik olursa iyi olur. Kulaklık yönünden de "eğer" bulunabilir ise sanal 7.1 Surround destekleyen bir kulaklık iyi olabilir. Havit sitesinde bir indirim vardı bulamadım fuji X3'dü sanırım kulaklık. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama o ortalama 1000 liraya tekabül ediyordu indirim ile alınır mı? Opsiyonları neler olur yardımcı olabilir misiniz?
Farklı renk seçeneği var mıdır?combatry kodu ile Havit'in kendi sitesinde indirim mevcut Fuxi H3, H2002P fark etmez tercihlerinize göre alabilirsiniz. Klavye için https://www.amazon.com.tr/Coverzone-Taşınabilir-Anti-Ghosting-Aydınlatmalı-Programlanabilir/dp/B0DTJ5725K?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A204PWUO0MX4N0
100 lira daha ekliyor kırmızı beyazlı.Farklı renk seçeneği var mıdır?
Farklı renk seçeneği var mıdır?
100 lira daha ekliyor kırmızı beyazlı.
Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Adı sanı duyulmamış bir klavye alınmaz.Şu nasıl sizce? alınır mı?Blueforce Orbiter Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe %65 Tkl - Fiyatı, Yorumları
Blueforce Orbiter Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Türkçe %65 Tkl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Peki bunun tarzında nasıl desem tasarım konusunda biraz daha farklı öneri sunma şansın var mıdır? attığımın görünüşüne benzer olabilir. Seni de yoruyorum özür dilerim.Adı sanı duyulmamış bir klavye alınmaz.
Hocam 1000TL'ye alacağın maks kaliteli klavye ak680'dir. Kozmetiği iyi olacak klavye istiyorsan bütçe arttırman gerekiyor.Peki bunun tarzında nasıl desem tasarım konusunda biraz daha farklı öneri sunma şansın var mıdır? attığımın görünüşüne benzer olabilir. Seni de yoruyorum özür dilerim.
Bütçeden kastın ne kadar arttırmak gerekli? 1.5 e zorlayabilirim.Hocam 1000TL'ye alacağın maks kaliteli klavye ak680'dir. Kozmetiği iyi olacak klavye istiyorsan bütçe arttırman gerekiyor.
Bütçeden kastın ne kadar arttırmak gerekli? 1.5 e zorlayabilirim.