2 bin TL'ye klavye ve kulaklık önerisi

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Merhaba, Nays kredi kartı limitim tam olarak 2000 TL.
Bu 2K ya klavye ve kulaklık alma fikrim var. Bütçeye uygun bir şeyler bulabilir miyiz? Klavye red switch mekanik olursa iyi olur. Kulaklık yönünden de "eğer" bulunabilir ise sanal 7.1 Surround destekleyen bir kulaklık iyi olabilir. Havit sitesinde bir indirim vardı bulamadım fuji X3'dü sanırım kulaklık. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama o ortalama 1000 liraya tekabül ediyordu indirim ile alınır mı? Opsiyonları neler olur yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, Nays kredi kartı limitim tam olarak 2000 TL.
Bu 2K ya klavye ve kulaklık alma fikrim var. Bütçeye uygun bir şeyler bulabilir miyiz? Klavye red switch mekanik olursa iyi olur. Kulaklık yönünden de "eğer" bulunabilir ise sanal 7.1 Surround destekleyen bir kulaklık iyi olabilir. Havit sitesinde bir indirim vardı bulamadım fuji X3'dü sanırım kulaklık. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama o ortalama 1000 liraya tekabül ediyordu indirim ile alınır mı? Opsiyonları neler olur yardımcı olabilir misiniz?

combatry kodu ile Havit'in kendi sitesinde indirim mevcut Fuxi H3, H2002P fark etmez tercihlerinize göre alabilirsiniz. Klavye için https://www.amazon.com.tr/Coverzone-Taşınabilir-Anti-Ghosting-Aydınlatmalı-Programlanabilir/dp/B0DTJ5725K?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A204PWUO0MX4N0

100 lira daha ekliyor kırmızı beyazlı.

Şu nasıl sizce? alınır mı?

Adı sanı duyulmamış bir klavye alınmaz.
Peki bunun tarzında nasıl desem tasarım konusunda biraz daha farklı öneri sunma şansın var mıdır? attığımın görünüşüne benzer olabilir. Seni de yoruyorum özür dilerim.

Peki bunun tarzında nasıl desem tasarım konusunda biraz daha farklı öneri sunma şansın var mıdır? attığımın görünüşüne benzer olabilir. Seni de yoruyorum özür dilerim.
Hocam 1000TL'ye alacağın maks kaliteli klavye ak680'dir. Kozmetiği iyi olacak klavye istiyorsan bütçe arttırman gerekiyor.

Bütçeden kastın ne kadar arttırmak gerekli? 1.5 e zorlayabilirim.

Tasarım olarak ses tekerleği vs. mi?

Bu iki seçenekten başka bir şansın yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı