2 bin TL'ye mouse önerisi

Bütçe
2000

babafıngo31

Zeptopat
Daha fazla  
Hocam merhaba, selamlar. Daha öncesinden Havit MS955wb kullanıyordum ve bozuldu, iadesini sağladım ve zamlı fiyatını değil de aldığım fiyata soktular maalesef ve şu an 2K bütçeyle mouse bakıyorum. Eski farem bayağı iyiydi, 1000 Hz 22000 DPI'a kadar çıkabiliyordu benzer özelliklerde (düşük olmasın o değerlerden) önerabileceğiniz bir mouse var mı? Attack Shark X11 bakıyordum, önerirseniz alacağım. Daha iyi önerileriniz varsa yazın, kablosuz olursa sevinirim.

Markayı ilk defa duydum pek güven vermedi bir de kaç Hz.

Artık yeni markalar türedi hocam, Logitech gibi markaların Mouse'ları çok taş gibi ağır olabiliyor. Yeni markalar bunun güzel ve fiyat performans alternatiflerini sunabiliyor. Arkadaşın attığı mouse güzeldir alınır aradığınız özelliklere uyuyor.

Artık yeni markalar türedi hocam, Logitech gibi markaların Mouse'ları çok taş gibi ağır olabiliyor. Yeni markalar bunun güzel ve fiyat performans alternatiflerini sunabiliyor. Arkadaşın attığı mouse güzeldir alınır aradığınız özelliklere uyuyor.

Yine de marka güveni de başka yani bozulsa muhattabımız kim yani oda önemli bence ürünün kalitesinden sonra öne çıkan bir şey bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı