2 bin TL'ye Mouse ve mouse pad önerisi

1500 tl fiyat bandinda attigim mouse en iyi secenek. Duzgun bir mouse pad en az 300TL şu an zaten.
Hocam mousepad bütçeyi 500 yaparsam bir tık daha iyi birşey gelebilirmi acaba takılma filan yapmayan yoksa bu iyimi.

Hocam mouse pad bütçeyi 500 yaparsam bir tık daha iyi bir şey gelebilir mi acaba takılma filan yapmayan yoksa bu iyi mi?

Bu iyi hocam. 1000 TL bandina cikmaniz gerek en iyi mouse padler icin. Klasse bu iste gayet iyidir. 500TL icin sadece boyut artar kalite degismez.

Ben yine de atayim ama. Gozunuzun onunde dursun.

Bu iyi hocam. 1000 TL bandina cikmaniz gerek en iyi mouse padler icin. Klasse bu iste gayet iyidir. 500TL icin sadece boyut artar kalite degismez.

Ben yine de atayim ama. Gozunuzun onunde dursun.
Teşekürler mouse alacağım. Mousepad için biraz daha biriktirip 1k yapıp alacağım. Teşekürler.

Teşekkürler mouse alacağım. Mouse pad için biraz daha biriktirip 1K yapıp alacağım. Teşekkürler.

1K ya satlan mouse padler 48x48 hocam. Yani sizin istediginiz boyuta gore kucuk. Aşırı rekabetci bir oyuncu degilseniz almaniza gerek yok attigim modeller aşırı kaliteli modeller.

Logitech'in bu modelini almayın hocam kesinlikle azıcık daha para koyup G305 almanızı tercih ediyorum.

Inadinami cöp modeller oneriyorsunuz anlamadim. G305'te eski nesil mcu ya ve sensore sahip. Ekstradan pille calisan mouse mi kalmis? 100 gramlik takoz gibi bir mouse. Bu mouseler gunumuz icin cok kotu.

Marka adı cok aygin diye 600TL edecek mouse ye 1500TL'ye yakin fiyat vermek akıllıca degil.

1K ya satlan mouse padler 48x48 hocam. Yani sizin istediginiz boyuta gore kucuk. Aşırı rekabetci bir oyuncu degilseniz almaniza gerek yok attigim modeller aşırı kaliteli modeller.

Inadinami cöp modeller oneriyorsunuz anlamadim. G305'te eski nesil mcu ya ve sensore sahip. Ekstradan pille calisan mouse mi kalmis? 100 gramlik takoz gibi bir mouse. Bu mouseler gunumuz icin cok kotu.

Marka adı cok aygin diye 600TL edecek mouse ye 1500TL'ye yakin fiyat vermek akıllıca degil.

Bende baktım kaydırma sorunu varmış SteelSeries riyal 3 bakabilirsiniz

Hocam normalde mousepadin üstüne klavyeyide koymak istiyordum ama 48x48 yeter kaliteli olsun takılma falan olmasın o yeter

Hocam normalde mousepadin üstüne klavyeyide koymak istiyordum ama 48x48 yeter kaliteli olsun takılma falan olmasın o yeter
Sizin tercihiniz hocam.

Urun bu assagidan renk seceneklerine bakabilirsiniz.

Bende baktım kaydırma sorunu varmış SteelSeries riyal 3 bakabilirsiniz.

Furylevel Z1 hatta ve hatta VXE R1 varken oda alinabilecek bir mouse degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı