- Makaleler
- 2
Ryzen 5 5600Sistem parçaların nedir?
Ayrıca en fazla ne kadar bütçen var?
Bunu daha önce kullandım. Sürekli olan full devirde çalışıyor fanı. Siyah olanı kullanmıştım. Bunda da aynı problem varsa alınacak PSU değil.Attıkların ikisi de alınmaz.
Bunu daha önce kullandım. Sürekli olan full devirde çalışıyor fanı. Siyah olanı kullanmıştım. Bunda da aynı problem varsa alınacak PSU değil.
Bunu daha önce kullandım. Sürekli olan full devirde çalışıyor fanı. Siyah olanı kullanmıştım. Bunda da aynı problem varsa alınacak PSU değil.
Almasın. İyi değil.O zaman bunada bakabilirsin![]()
MSI MAG A600DN 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A600DN 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A600DN 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada parolapara kampanyasını kullanarak c750 alabilirsiniz.
Hesap açıp onayladıktan sonra parolapara kart ile yapılan (sanal kartta oluyor) ilk alışverişte 800TL ve üzeri herhangi bir harcamaya 400TL cashback geliyor.
Ben ayakkabı alırken kullandım ve gelen 400TL'yo direkt rahatça banka hesabıma attım, seninde kullanmanı öneririm.
Ses sorunu yaşadığım model buydu hocam zaten.O zaman bunada bakabilirsin![]()
MSI MAG A600DN 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A600DN 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A600DN 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada parolapara kampanyasını kullanarak c750 alabilirsiniz.
Hesap açıp onayladıktan sonra parolapara kart ile yapılan (sanal kartta oluyor) ilk alışverişte 800TL ve üzeri herhangi bir harcamaya 400TL cashback geliyor.
Ben ayakkabı alırken kullandım ve gelen 400TL'yo direkt rahatça banka hesabıma attım, seninde kullanmanı öneririm.
A-BNL serisinde öyle bir sorun yok. Karıştırmışsınız hocam.Ses sorunu yaşadığım model buydu hocam zaten.
Bunun siyahı yok mu hocam. Kasadaki her şey siyah.A-BNL serisinde öyle bir sorun yok. Karıştırmışsınız hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.