2 bin TL'ye R5 3600X için soğutucu ve termal macun önerisi

Şimdi son olarak hangisinde karar kıldık ve bu ürünü hangi siteden alayım güvenilir olsun vatandan almayacağım vazgeçtim

Şimdi 2 tane sorun var biri kasanın kötü hava akışı diğeri yükseklik desteği, kasa değiştirme şansınız yoksa assassin king olanı alın geçin.

O kasa ile 10 derece fazla sıcaklık alırsınız, bilginiz olsun.

Şimdi 2 tane sorun var biri kasanın kötü hava akışı diğeri yüksekkik desteği, kasa değiştirme şansınız yoksa assasin king olanı alın geçin.

O kasa ile 10 derece fazla sıcaklık.

Şimdi 2 tane sorun var biri kasanın kötü hava akışı diğeri yükseklik desteği, kasa değiştirme şansınız yoksa assasin king olanı alın geçin.

Gaming.Gen.TR'den assa.

Şimdi 2 tane sorun var biri kasanın kötü hava akışı diğeri yükseklik desteği, kasa değiştirme şansınız yoksa Assassin King olanı alın geçin.

Gaming.Gen.TR'den king versiyonunu sipariş veriyorum o zaman zaten macunu içinde çıkıyor.

Gaming.Gen.TR'den assa.

Gaming.Gen.TR'den king versiyonunu sipariş veriyorum o zaman zaten macunu içinde çıkıyor. Ekstra konudan alakasız Windows 10 OEM key hangi siteden alayım.

Bu arada sistemim bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soğutucunun içinden çıkan macun MX4'e yakın mı ekstra macun gerekir mi?
MX-4'ten iyi. MX-4 alınacak bir macun değil zaten. Gider Pro V2 alırsınız illa değiştirmek istiyorsanız. Ekran kartına falan da bakım yapacağınızda onu kullanırsınız. MX-4 ekran kartına uygulamak için uygun değil çünkü.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı