2 bin TL'ye sessiz klavye önerisi

Bütçe
2000

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu an Rampage KB-R206 red switch kullanıyorum ve Low profile ile high profile arasındaki farkı pek bilmiyorum. 2000TL bütçem var ve bütçeyi çok olmasa da aşabilirim ancak asıl amacım paranın hepsini harcamamak. Ama klavyeler de çok pahalı.

Bu fiyata bana red switch veya varsa daha sessiz bir switch klavye önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Low profile klavyenin yukarı doğru uzunluğu daha kısa, bence öyle daha kötü daha önceden kullandığım için biliyorum. 2000TL red switch klavye olarak.
Bu olabilir. Ama sen cumaları bekle her cuma İncehesap'ta indirim oluyor. Oradan bir şey yakalayabilirsin.

Gamepower nedense hiç önerilmiyor hocam o yüzden pek alasım gelmedi. Var mıdır başka öneriniz?

Gamepower nedense hiç önerilmiyor hocam o yüzden pek alasım gelmedi. Var mıdır başka öneriniz?
2. el alırım diyorsan https://www.sahibinden.com/ilan/iki...cope-deluxe-red-swich-klavye-1174913730/detay bunu buldum. param güvende sayesinde baktın beğenmedin (yanlış hatırlamıyorsam) 14 gün içerisinde iade edip paranı geri alabiliyorsun.

2. el alırım diyorsan https://www.sahibinden.com/ilan/iki...cope-deluxe-red-swich-klavye-1174913730/detay bunu buldum. param güvende sayesinde baktın beğenmedin (yanlış hatırlamıyorsam) 14 gün içerisinde iade edip paranı geri alabiliyorsun.
benim klavyem bu bu arada. efsane bir şey.

Son düzenleme:
Hocam var mıdır başka öneriniz onu da düşüneyim. Aslında içime çok yattı ancak red sitch olanına 2100 TL verincede insanın içi acıyor. Brown un farkını bilmiyorum ancak mavi çok sesli diyor herkes.

@Kaan Diktaş hocam siz anlıyormuşsunuz.
Hocam tam şartsa şu an 2000-2500 TL bütçede önerilen 2 ürün var Ak992 ve Asus NX II. NX II için link isterseniz.

Şimdi hocam ben bunu 3.600'e alıp promotiondan girince ne kadar iade geliyor acaba?

Hocam tam şartsa şu an 2000-2500 TL bütçede önerilen 2 ürün var AK992 ve ASUS nx II. Nx II için link isterseniz.

Şimdi hocam ben bunu 3.600'e alıp promotiondan girince ne kadar iade geliyor acaba?
1718622637583.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı