2 bin TL'ye SSD vs HDD

wxffen

Hectopat
Daha fazla  
Elden Ring RDR2 falan oynamak için SSD veya hard disk alacağım. Net 1 TB olsun istiyorum, 2 bin TL bütçem var. Arkadaşlarım HDD'nin yeterli olacağını o kadar para harcamama gerek olmadığını söylüyor sizce ne yapayım?

Bence artık depolama harici HDD alınmamalı. SATA SSD'de olsa SATA SSD alabilirsin. Bayağı fark ediyor. O bütçede 1 TB SSD bulabilirsin. M.2 mi yoksa SATA SSD mi istiyorsun? Anakart nedir?

artık çoğu oyunda hdd alırsanız uyarı alıcaksınız ssd her zaman daha iyi artık sata ssd bile yavaş yavaş bitiyor

HDD'ler ölü teknoloji arkadaş doğru söylüyor arkadaşların piyasadan haberleri yok galiba HDD'ler SSD'lerle yarışır fiyatlara geldiler.

Amazon'da SanDisk var 1TB SSD 2, 100TL bir fiyatı var SATA kablon yoksa onu da Amazon'dan birleşik almanı tercih ederim.

M.2 SSD var zaten ikincil olarak alacağım bu alacağımı dönüştürücü ayağına girmek falan istemiyorum pek SATA olsa yeterli olur diye düşünüyorum.

Bu nasıl sizce biraz kargo bekleme konusunda sabırsızım direkt bunu gidip alabilirim.

F/P alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…