Elden Ring RDR2 falan oynamak için SSD veya hard disk alacağım. Net 1 TB olsun istiyorum, 2 bin TL bütçem var. Arkadaşlarım HDD'nin yeterli olacağını o kadar para harcamama gerek olmadığını söylüyor sizce ne yapayım?
Elden Ring RDR2 falan oynamak için SSD veya hard disk alacağım. Net 1 TB olsun istiyorum, 2 bin TL bütçem var. Arkadaşlarım HDD'nin yeterli olacağını o kadar para harcamama gerek olmadığını söylüyor sizce ne yapayım?
HDD ölü teknoloji. Bitti artık alınmaz.
Bilgisayarında M.2 desteği var mı?
M.2 SSD var zaten ikincil olarak alacağım bu alacağımı dönüştürücü ayağına girmek falan istemiyorum pek SATA olsa yeterli olur diye düşünüyorum.
Bu nasıl sizce biraz kargo bekleme konusunda sabırsızım direkt bunu gidip alabilirim.Kioxia 960GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 960GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.