2 bin TL'ye tıraş makinesi önerisi

TaLHa02

Centipat
Daha fazla  
Okul yüzünden ve rahatsız olduğum için her gün tıraş oluyorum ve jiletle olduğum için bazen tahriş yapıyor. Yeni bir makine almak istiyorum sinek kaydı yapan.

1761581563047.png

Şu tarz başlıklı makinelere bakıyorum, nasıldır sizce? Nasıl bir makine almalıyım? Önerileriniz bekliyorum.
Bütçe en fazla 2K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi kullandığım Philips Oneblade'i şiddetle öneririm. 2824 modelini kullanıyorum ben hem vücut hem de sakal için on numara.

Hocam bu ürün elimde var ama performansını sevemedim. Her gün oldum için bazı yerleri kesemiyor ve tahriş etti.

Daha sinek kaydı sıfır kesecek makine lazım bana.

Okul yüzünden ve rahatsız olduğum için her gün tıraş oluyorum ve jiletle olduğum için bazen tahriş yapıyor. Yeni bir makine almak istiyorum sinek kaydı yapan.

Eki Görüntüle 2594409

Şu tarz başlıklı makinelere bakıyorum, nasıldır sizce? Nasıl bir makine almalıyım? Önerileriniz bekliyorum.
Bütçe en fazla 2K.
Oneblade de var 3 lü sinek kaydı da var, mg7920 gönderilenin modelinde de var.

Oneblade sinek kaydından önce olunacak ara bir cihaz gibi evet çok beğenen de var eleştiren de. Benim de biraz beklentimin altında kaldı. Ama sık kullanmadığım için pek sıkıntı yapmadım. Dikey tutunca zor kesiyor maalesef illa alt yüzeyi tam temas ettirmek gerekiyor. Bu da tabi şekil vermeyi zorlaştırıyor.

Senin attığın görseldeki ürün elimde var. Philipsin foam shaver diyor ama eski model galiba fiyatına baktım pahalıymış. Ben almamıştım :)

Bir süredir deniyorum gayet güzel traş yapıyor. Şu aralar uzayınca Oneblade ile kısaldım sinek kaydı cihaz ile iyice temizliyorum.

Philipsin ürünlerini araştırabilirsin.

Oneblade sinek kaydı yapiyor Pro'su var bende bayağı iyi jileti eskiyince biraz daha az kesiyor fakat jilet yenileyince duzelir 0.2 kesiyor öyle demişti magaza calisani tahriş etmemesi içinde bir tıraş nemlendiricisi alirsin olur biter bu arada bende tahriş olmadı.

Oneblade de var 3'lü sinek kaydı da var, MG7920 gönderilenin modelinde de var.

Oneblade sinek kaydından önce olunacak ara bir cihaz gibi evet çok beğenen de var eleştiren de. Benim de biraz beklentimin altında kaldı. Ama sık kullanmadığım için pek sıkıntı yapmadım. Dikey tutunca zor kesiyor maalesef illa alt yüzeyi tam temas ettirmek gerekiyor. Bu da tabii şekil vermeyi zorlaştırıyor.

Senin attığın görseldeki ürün elimde var. Philips'in foam shaver diyor ama eski model galiba fiyatına baktım pahalıymış. Ben almamıştım :)

Bir süredir deniyorum gayet güzel tıraş yapıyor. Şu aralar uzayınca oneblade ile kısaldım sinek kaydı cihaz ile iyice temizliyorum.

Philips'in ürünlerini araştırabilirsin.

Hocam çok sağ olun.

Oneblade sinek kaydı yapiyor Pro'su var bende bayağı iyi jileti eskiyince biraz daha az kesiyor fakat jilet yenileyince duzelir 0.2 kesiyor öyle demişti magaza calisani tahriş etmemesi içinde bir tıraş nemlendiricisi alirsin olur biter bu arada bende tahriş olmadı.

Ben birkaç kez yaptım tahriş oluyor gibiydi ve istedim performansı çok vermedi bende vücudum için kullanıyorum artık.

Önerebileceğiniz bir tıraş nemlendiricisi var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı