2 bin TL'ye Türkçe klavye önerisi

Bütçe
2000

rae21

Femtopat
Merhaba, 1.5 – 2K bandında, %75 Türkçe layout olan bir klavye arıyorum. Sessiz olmasını istediğim için tercihim red switch bir klavye. "Havit Gamenote KB884l" alma düşüncem vardı fakat Türkçe layout olmadığı için vazgeçtim. Daha sonra biraz "Rampage enıgma 75" modeline yöneldim fakat onun da PC'yi her açıp kapattığında renklerinin sıfırlandığını duydum. Ayrıca Rampage markası hakkında çok olumsuz yorum yapıldığı için o konuda da kararsız kaldım. Kısaca özetlemek gerekirse, %75 boyutunda ve 1.5 – 2K bandında bir klavye arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

@rae21 Dediğin rampage klavyesi güzelmiş fiyatı da uygun rampage sevmeyenlerin çoğu yok işte çin malı diyo sanki rampage yerine tercih ettikleri markalar batı menşeili :) onlarda çin malı ama rampage markasını kulaklık olsun klavye olsun fare olsun 6 7 yıldır kullanıyorum. Kaliteli olduğunu düşünüyorum. Rampage tercih edilebilir. değişik adlı markalardan daha çok ülkemizde adını duyurmuş rampage alınır. iyi günler

Bu bayağı güzele benziyor hocam ama rengi tam benlik değil diğer renklerinin sanırım stokları da yok bulamadım hiçbir sitede alternatif olarak önerebileceğiniz birkaç klavye daha var mı?

İngilizce bir klavye alıp ileride keycaps degistirmeyi dusunur musunuz hocam? Zaten Türkce sekilde kullanabiliyorsunuz.

İngilizce bir klavye alıp ileride keycaps degistirmeyi dusunur musunuz hocam? Zaten türkce sekilde kullanabiliyorsunuz.

Hocam Shift tuşunun yanında ki "<>|" tuşunun sol altta olmasına ihtiyacım var yukarıda bahsettiğim havit modelinide tercih etmeme sebebim oydu zaten.

Hocam bu modeli satın aldım ufak bir sorum olacak sanırım Silver switch var içerisinde seslerini dinledim güzel gibi ama yine de sormak istiyorum bu switch türü çok fazla sesli değil demi?

Son düzenleme:
Hocam Shift tuşunun yanında ki "<>|" tuşunun sol altta olmasına ihtiyacım var yukarıda bahsettiğim havit modelinide tercih etmeme sebebim oydu zaten.

Hocam bu modeli satın aldım ufak bir sorum olacak sanırım Silver switch var içerisinde seslerini dinledim güzel gibi ama yine de sormak istiyorum bu switch türü çok fazla sesli değil demi?
Hayır değil. Tok bir sese sahip. Zaten videolarını izlemişsiniz anlamışşınızdır muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı