Steam 2. bir hesap açmak risk oluşturur mu?

datboi_batu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, CS:GO bet sitelerine birincil Steam hesabım ile giriş yapmak istemediğimden ötürü 2. bir Steam hesabı açıp sitelere giriş yapmak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç soru var;
  • Steam Guard hangi hesabımı koruyacak yani tek bir telefonda iki Steam hesabını da aynı anda koruyabilir miyim, koruyabilirsem nasıl?
  • Bet sitelerine isim ve şifre ile giriş yapıyoruz fakat 2. hesabımla giriş yapsam bile herhangi bir şekilde birincil hesabıma ulaşma ihtimalleri olur mu?
  • 2. açacağım hesap için ayrı bir e-posta oluşturup onunla giriş yapmak mantıklı olur mu çünkü sadece bet sitesine giriş yapacağım o hesap ile.
  • Hesabı açar açmaz bet sitesine girebilir miyim ekstra bir şartı var mı? CS:GO'nun kütüphanemde olması gibi.

1-Koruyabilir benim şu anda 3 hesabim var tek telefona bağli.
2- Sanmam, kaldi ki main hesapla bile girseniz bir şey olacagini sanmiyorum.
3- tabii ki var Steam leveli, oynama saati, CS:GO'nun Prime olmasi her sitede farklı ama var.

İlk başta güvenilir bir bet sitesi kullanın. İkinci olarak, ikinci bir Steam hesabı açmanızda bir sorun yoktur, sadece eğer 2 hesaba telefonunuz bağlıyken birinden VAC ban yerseniz iki hesapta VAC ban yer. Ama bet sitesi kullanmaktan VAC yemezsiniz zaten sadece bilginiz olsun diye belirttim.

- Hayır ikinci hesabınız üzerinden ilk hesabınıza ulaşma şansları yok.

- Farklı e-posta size kalmış ama zorunluluk yok, bir güvenlik problemi oluşturmaz. Steam hesabınız üzerinden mail hesabınızı çalamazlar. Eğer istiyorsanız açabilirsiniz tabi.

- Son olarak CS:GO bulundurma, oyun saati vb. şeyler siteden siteye değişir.

Unutmayın Steam hesabı çalmak kolay bir işlem değil, kaldı ki çalınsa bile çok rahat geri alabilirsiniz. Düzgün bir site kullandığınız sürece sorun oluşturmaz.

İlk başta güvenilir bir bet sitesi kullanın. İkinci olarak, ikinci bir Steam hesabı açmanızda bir sorun yoktur, sadece eğer 2 hesaba telefonunuz bağlıyken birinden VAC ban yerseniz iki hesapta VAC ban yer. Ama bet sitesi kullanmaktan VAC yemezsiniz zaten sadece bilginiz olsun diye belirttim.

- Hayır ikinci hesabınız üzerinden ilk hesabınıza ulaşma şansları yok.

- Farklı e-posta size kalmış ama zorunluluk yok, bir güvenlik problemi oluşturmaz. Steam hesabınız üzerinden mail hesabınızı çalamazlar. Eğer istiyorsanız açabilirsiniz tabii.

- Son olarak CS:GO bulundurma, oyun saati vb. şeyler siteden siteye değişir.

Unutmayın Steam hesabı çalmak kolay bir işlem değil, kaldı ki çalınsa bile çok rahat geri alabilirsiniz. Düzgün bir site kullandığınız sürece sorun oluşturmaz.

Tamamdır çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

1-koruyabilir benim şu anda 3 hesabim var tek telefona bağli.
2- sanmam, kaldi ki main hesapla bile girseniz bir şey olacagini sanmiyorum.
3- tabii ki var Steam leveli, oynama saati, CS:GO'nun Prime olmasi her sitede farklı ama var.

Tamamdır o zaman çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı