2. defa mezuna kalmak

Dediklerin için çok teşekkür ederim ama ben yıl boyu sürtmek gibi bir hata yaptım, dolayısıyla geçen seneki sıralamamı bile göremeyeceğim muhtemelen. Bu konuyu açtığımda yıkılmıştım ve çok kötü hissediyordum ama şu anda normal düşünebilince bunun benim için en iyisi olacağı fikrindeyim. Umarım yazdıklarını başkaları da görür ve işlerine yarar. İyi geceler.

Bu sene ben de YKS ve DGS sınavlarına giriyorum ailen evden kovmuyorsa ve maddi olarak aşırı sıkıntıda değilseniz ve tüm seneyi dolu dolu çalışarak geçireceksen son bir dans derim.

Hocam kafa olarak kendimi çok yaşlanmış hissediyorum şu boşa geçen bir yılda çok yoruldum.
Burada sıkıntı şu çalışman gerektiğini bilirken oyun oynasanda o eğlenceden de zevk alamıyorsun yani 1 sene sadece oyun oynasan en azından vakti bu şekilde yedim dersin ama hepsi yarımyamalak olduğu için ona canın sıkılıyor önümüzdeki sene daha sağlam çalışırsın.

Son düzenleme:

Hemen karar verme ben 2. mezuna bırakma kararını çok güçlükle aldım hiç pişman değilim ama sende aynı kararı almadan önce düşün üzerinde.

Evet sürekli vicdan azabı çektim ama ertelemekten de geri durmadım. Kalan zaman hep gözümde büyüdü ve hallederim dedim ama olmuyormuş. Aklım başıma biraz zor geldi. Umarım ileri hayatımda bunun yararını görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…