Şöyle bir şey yapıştırdılar.Geçmiş olsun. Küçük bir yanık ama hijyene dikkat etmelisin. Mikrop kapar Allah korusun.
Şöyle bir şey yapıştırdılar.Geçmiş olsun. Küçük bir yanık ama hijyene dikkat etmelisin. Mikrop kapar Allah korusun.
Geçmiş olsun. Bu konuda başka bir şey söyleyemem çünkü yanlış olur. Doktorun dediklerini uygulamaya devam.Şöyle bir şey yapıştırdılar.Eki Görüntüle 348684
Vaktiyle 3. derece olarak sol kolum tamamen yanmıştı. Neyse ki yaranız Allah'tan ufak, enfeksiyon kapmamasına gayret edin pansuman yaparak iki günde bir. Geçmiş olsun, kısa sürede geçer umarım.Yara iltihap kapmış ve küçük çaplı bir ameliyat geçirdim. İltihabı temizlediler.
Teşekkürler, size de geçmiş olsun. İltihap mı ne kapmış benim yaram da sapsarı bir hali vardı.Vaktiyle 3. derece olarak sol kolum tamamen yanmıştı. Neyse ki yaranız Allah'tan ufak, enfeksiyon kapmamasına gayret edin pansuman yaparak iki günde bir. Geçmiş olsun, kısa sürede geçer umarım.
Yanıkların çoğunda oluyor bu durum dikkat edilse de, merak etmeyin ama başınıza bir iş açmaz. Son döneminde toplamaya başladığında yara kabuğunu soymazsanız iz dahi kalmaz inşallah.Teşekkürler, sizede geçmiş olsun. İltihap mı ne kapmış benim yaram da, sapsarı bir hali vardı.
Gazlı bez gibi şeyler kullandım, doktor kullanma açık kalsın dedi.Geçmiş olsun. Yavaştan iyileşmeye başlamış. Mikrop kapmamasına dikkat edin. Bu arada mikrop kapmasın diye bant yapıştırmayın oraya, gazlı bez gibi şeyler kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.