2. derecede yanık ne demek?

Geçmiş olsun. Küçük bir yanık ama hijyene dikkat etmelisin. Mikrop kapar Allah korusun.
Şöyle bir şey yapıştırdılar.
PSX_20181203_125010.jpeg
 
Yara iltihap kapmış ve küçük çaplı bir ameliyat geçirdim. İltihabı temizlediler.
Vaktiyle 3. derece olarak sol kolum tamamen yanmıştı. Neyse ki yaranız Allah'tan ufak, enfeksiyon kapmamasına gayret edin pansuman yaparak iki günde bir. Geçmiş olsun, kısa sürede geçer umarım.
 
Vaktiyle 3. derece olarak sol kolum tamamen yanmıştı. Neyse ki yaranız Allah'tan ufak, enfeksiyon kapmamasına gayret edin pansuman yaparak iki günde bir. Geçmiş olsun, kısa sürede geçer umarım.
Teşekkürler, size de geçmiş olsun. İltihap mı ne kapmış benim yaram da sapsarı bir hali vardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, sizede geçmiş olsun. İltihap mı ne kapmış benim yaram da, sapsarı bir hali vardı.
Yanıkların çoğunda oluyor bu durum dikkat edilse de, merak etmeyin ama başınıza bir iş açmaz. Son döneminde toplamaya başladığında yara kabuğunu soymazsanız iz dahi kalmaz inşallah.
 
Geçmiş olsun. Yavaştan iyileşmeye başlamış. Mikrop kapmamasına dikkat edin. Bu arada mikrop kapmasın diye bant yapıştırmayın oraya, gazlı bez gibi şeyler kullanın.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı