2. ders gelince yarım gün veya tam gün yok yazılır mı?

• Konuyu başlatan 10MG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.234

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sistemde 2. ve son dersler yazılı oluyor. Ben okula 2. ders gelsem, yarım gün veya tam gün yok yazılır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni sistemde 2. ve son dersler yazılı oluyor. Ben okula 2. ders gelsem, yarım gün veya tam gün yok yazılır mıyım?

Hocam bildiğim kadarıyla birinci ders saatine okulun belirlediği saat dışında gelindiği zaman sisteme geç kalma olarak işlenmektedir. Beş defa geç kaldığınız zaman e-okula yarım gün devamsızlık olarak işlenir. · birinci ders saatinden sonraki geç kalmanız ise yarım gün veya tam devamsızlık olarak e-okula işlenmektedir

Ah tüh o zaman.

Normalde geç kalma olarak işlemesi lazım.

Geç kalma, ilk ders saatinin belli bir saati için geçerli. İlk derste yoksan yoksun, bu geç kalma olmuyor. 5 geç kalma da bir yarım gün ediyor.

Geç yazılırsın yarım gün değil.

@The Notorious, normalde geç kağıdının verilmesi gerekir. Arkadaş ilk derse gelmeyip ikinci derse gelecekmiş, konuda öyle yazıyor. Ben onun için demiştim. İlk dersin belli bir dakikası olur, onun için geç kağıdı alınabilirse geç olarak işlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…