2 dersten kalınan sorumluluk zor mu olur?

FlyGrdd

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben 2 dersten kaldığım için sorumluluğa kaldım. Sorumlulukta beni neler bekliyor ve kolay olur mu hocalar geçirir mi?

Hangi derslerden sorumluluğa kaldınız? Zamanında geçilemeyen dersi, sonradan geçmeye çalışmak elbette ki zor olur da yapacak bir şey yok. Sınavın zorluğu tamamıyla okulunuza ve hocanıza bağlı. Ne desek yalan olur o yüzden. Sorumluluk sınavında genel olarak 1 ve 2. dönem tüm konulardan sorumlu olursunuz da belki okulunuz, bu konuda inisiyatif tanıyabilir. Hocanızla konuşun ve hangi konulardan çıkacağını sorun derim. Belki yardımcı olabilir.

Matematik ve fizik ve meslek lisesi hocalar geçirir mi?

Hangi derslerden sorumluluğa kaldınız? Zamanında geçilemeyen dersi, sonradan geçmeye çalışmak elbette ki zor olur da yapacak bir şey yok. Sınavın zorluğu tamamıyla okulunuza ve hocanıza bağlı. Ne desek yalan olur o yüzden. Sorumluluk sınavında genel olarak 1 ve 2. dönem tüm konulardan sorumlu olursunuz da belki okulunuz, bu konuda inisiyatif tanıyabilir. Hocanızla konuşun ve hangi konulardan çıkacağını sorun derim. Belki yardımcı olabilir.
Matematik ve fizik ve meslek lisesi hocalar geçirir mi?

@FlyGrdd, hocanıza bağlı. Sadece şunu söyleyebilirim: 1 ve 2. dönem tüm konularından sorumlu oluyorsunuz. Şimdiden çalışmakta fayda var ve hangi konuların çıkacağını hocanızdan öğrenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı