2 direnci birleştirme

Makaleler
2
İyi günler. Elimde 2 adet 1K ohm, 1 adet 330 ohm direnç var ve birleştirip HC-05 Bluetooth modülü ile kullanmak istiyorum. Adam videoda 2.2K ohm direnci modülün RXD pininden GND pinine bağlıyor. Nasıl yapabilirim?

Breadboardın var mı? Var ise gerisi kolay dirençleri seri bir şekilde bağlayabilirsin. Eğer yok ise iki direncin herhangi bir bacağından birbiriyle birleştir.
Sağlam ve estetik olsun diyorsan havya yardımı ile lehimleyebilirsin. O da yok ise bacakların uçlarını birbirine dikkatlice sar ama dikkat et ince oldukları için kopabilirler.
Yine aynı şekilde dirençleri bağlama işi bittikten sonra modülün RX ve GND pinlerine bağla.

Breadboardın var mı? Var ise gerisi kolay dirençleri seri bir şekilde bağlayabilirsin. Eğer yok ise iki direncin herhangi bir bacağından birbiriyle birleştir.
Sağlam ve estetik olsun diyorsan havya yardımı ile lehimleyebilirsin. O da yok ise bacakların uçlarını birbirine dikkatlice sar ama dikkat et ince oldukları için kopabilirler.
Yine aynı şekilde dirençleri bağlama işi bittikten sonra modülün RX ve GND pinlerine bağla.
Şuan tam da onu yapıyordum. Daha 1 saat önce kargo elime geldiği için hemen zarar vermek istemiyorum. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı